overheid advies vacaturesVacatures Friesland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Friesland


De populairste vacatures in Friesland
- Beleidsadviseur Wonen Intern (m/v) 36 uur per week (HBO) - El
- Beleidsmedewerker Arbeidsvoorwaarden en rechtspositie (m/v) (
- Ervaren WMO consulent (ref. 4398) (HBO) - WOODselect, Groning
- Personeelsadviseur (HBO) - Unique Zwolle, LEEUWARDEN
- Verhuurconsulent (HBO) - BMC Interlink, Gelderland, Overijsse
- Adviseur Verkoop (m/v) 36 uur per week (HBO) - Elkien, Heeren
- Verhuurconsulent (HBO) - BMC Interlink, Gelderland, Overijsse
- Adviseur Communicatie & Marketing (m/v) 32 ? 36 uur p/wk (HBO
- Adviseur Communicatie & Marketing (m/v) 32 ? 36 uur p/wk (HBO
- Personeelsadviseur (HBO) - Unique Zwolle, LEEUWARDEN


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid advies vacatures in Friesland (Alle regio's)

Jeugdconsulent 32-36 uur met optie tot aanstelling 2021-04-17
FR-Leeuwarden, Bedrijfsomschrijving Als recruiters van BMC, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gepassioneerde kandidaten binnen het werkveld jeugdzorg professional! Behoor jij tot de beste in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. BMC is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisa Naar volledige vacature.
Consulent Inkomen/TOZO/TONK Groningen/Leeuwarden/Assen e.o 2021-04-13
FR-Leeuwarden, Nederland, Bedrijfsomschrijving Als recruiter van BMC Sociaal Domein, ben ik altijd op zoek naar enthousiaste, gepassioneerde adviseurs binnen het Sociaal Domein! Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. BMC is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en Naar volledige vacature.
Communicatieadviseur Klimaat & Duurzaamheid 2021-04-09
FR-Wolvega, Communicatieadviseur Klimaat & Duurzaamheid 18 uur per week Jij zorgt ervoor dat de klimaatboodschap bij iedereen in de gemeente Weststellingwerf goed en helder aankomt. Als gevolg van klimaatverandering staan onze inwoners en ondernemers voor grote en ingrijpende veranderingen. Zo moet er veel energie worden bespaard. Op termijn wordt afscheid genomen van het gebruik van fossiele brandstoffen. We Naar volledige vacature.
Consulent TOZO 2021-03-15
FR, Bedrijfsomschrijving Werken voor een sociale en ondernemende gemeente. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. Wij werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief bij onze medewerkers. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er s Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur economische zaken 2021-03-06
FR-Franeker, Functieomschrijving Aan de slag in de fysieke leefomgeving? Voor elke professional een passende uitdaging! Voor de gemeente Waadhoeke zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker economische zaken. Wegens verschillende grote projecten en de invoering van de omgevingswet is er behoefte aan de inzet van een extra beleidsmedewerker economsiche zaken. Als beleidsmedewerker economische zaken ben jij de Naar volledige vacature.
Freelance intake Consulent Poort (Freelancer) 2021-02-25
FR-Drechtsteden, Intake Consulent Poort Dordrecht 32-36 uur per week Functieomschrijving Als Intaker Poort ga je in gesprek met nieuwe clienten. Je gaat na of de juiste voorziening aangevraagd wordt of dat de cliënt recht heeft op andere voorliggende voorzieningen. Naast de sociale aspecten ben je ook alert op fraude. Functie-eisen Een afgeronde (bij voorkeur) relevante HBO-opleiding; Minimaal 2 jaar recente werke Naar volledige vacature.
Senior adviseur civiele techniek 2021-02-09
FR-Leeuwarden, Bedrijfsomschrijving Waar ga je werken ? De sector Ruimtelijke Ontwikkeling en Inrichting (ROI) is één van de zes sectoren binnen de dienst Fysiek Domein. De sector richt zich op de verdere ontwikkeling van de gemeente Leeuwarden als aansprekende en bereikbare woon-, werk- en verblijfplaats. De sector bestaat uit: de teams Civiele Techniek, Ondersteuning en Geo-Informatie en de clusters Stedenbouw Naar volledige vacature.
Schadeadviseur, Achmea 2021-02-06
FR-Leeuwarden, Een lekkend dak? Een inbraak? Hoe zit het met de verzekering? Als medewerker woonverzekeringen ben jij van alle markten thuis en neem jij alle zorgen van de klant uit handen. Wij zoeken deze deskundige helpers. Zoek jij een baan, voel je je prettig bij een groot bedrijf en lijkt het je ook een mooie kans om vakdiplomas te halen die goed op je cv staan? Lees dan de gehele vacature! wat bieden wij Naar volledige vacature.
Wmo consulent (Freelancer) 2021-01-30
FR-Vught, Voor de gemeente Vught zoeken wij: Ervaren Wmo consulent (nadruk nieuwe taken) 32-36 uur Omschrijving functie/taken: We zijn op zoek naar een klantmanager Wmo per direct t/m april 2021. 32-36 uur per week. Het gaat om de tijdelijke invulling van een vaste formatieplaats. We zijn op zoek naar een ervaren kracht die bekend is met Suite. Ervaring met WMO begeleiding en beschermd wonen (nieuwe Wmo) is Naar volledige vacature.
Intake Consulent Poort (Freelancer) 2021-01-30
FR-Drechtsteden, Intake Consulent Poort Dordrecht 32-36 uur per week Functieomschrijving Als Intaker Poort ga je in gesprek met nieuwe clienten. Je gaat na of de juiste voorziening aangevraagd wordt of dat de cliënt recht heeft op andere voorliggende voorzieningen. Naast de sociale aspecten ben je ook alert op fraude. Functie-eisen Een afgeronde (bij voorkeur) relevante HBO-opleiding; Minimaal 2 jaar recente werke Naar volledige vacature.
Junior RO adviseur (Freelancer) 2021-01-22
FR-Bleskensgraaf, Wat ga je doen? Afhandelen principeverzoeken m.b.t. tiny houses en smallhouses. Wie zoeken we? We zoeken iemand die zelfstandig de principeverzoeken kan afhandelen. Helaas is er een beperkte mogelijk om te worden ingewerkt, daarom minimaal 6 maanden werkervaring vereist met het behandelen van principeverzoeken of anderszins beoordelen van ruimtelijke initiatieven bij een gemeente. We zoeken iemand Naar volledige vacature.
Jurist / beleidsmedewerker APV - Drank en Horeca (Freelancer) 2021-01-21
FR-Best, Het zwaartepunt van de functie is een ‘klus’ op het terrein van de wet Bibob. Het huidige Bibob-beleid moet worden aangevuld met beleidsregels voor exploitatievergunningen en vastgoed. Je maakt dit beleid op in afstemming met de Bibob-coördinator en de seniormedewerker Vergunningen aan de hand van de informatie die er reeds is. Ondertussen moet een inhaalslag plaatsvinden als het gaat om exploitat Naar volledige vacature.
Jurist Handhaving (Freelancer) 2021-01-20
FR-Molenlanden, We zoeken een jurist handhaving voor de gemeente Molenlanden die wordt ingezet voor het wegwerken van de achterstanden op de handhavingsdossiers op het gebied van bestemmingsplannen en bouwregelgeving. Er werken op de afdeling 2 vaste handhavingsjuristen en 1 inhuurkracht. Voorheen had de gemeente niet de ambitie om te handhaven. Die ambitie hebben ze nu wel vandaar dat er een inhaalslag gemaakt m Naar volledige vacature.
Jeugdconsulent - 32 tot 36 uur per week - Incl. SKJ trainingen/cursussen 2021-01-07
UT-Utrecht, Vacatures door heel Nederland beschikbaar! Als jeugdconsulent ben je van onschatbare waarde voor de jeugd & gezinnen in Nederland. Met jouw inzet zorg jij ervoor dat de jeugd het juiste steuntje in de rug krijgt en dat het Nederland van morgen zich positief blijft ontwikkelen. TAKEN VAN EEN JEUGDCONSULENT Jij hebt de regie over wat er speelt binnen de jeugd en het gezin. Je voert gesprekken over d Naar volledige vacature.
Senior Adviseur RO (Freelancer) 2020-12-22
FR-Bleskengraaf, o Must Haves (knock-outs)? ? Bestemmingsplan kunnen doorlopen ? Ruimtelijke onderbouwing omgevingsvergunning ? Wabo procedures doorlopen op RO, onderbouwing checken. ? Principeverzoeken kunnen behandelen is een Pré ? KIZS van Microsoft mee kunnen werken o Pre’s? ? Verstand van nieuwe omgevingswet ? o Wat voor type persoon (zachte kenmerken)? ? Spontaan, zelfstandig op afstand, aansluiting team (wa Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Publieke gezondheid 2020-12-19
FR-Drachten, Voor onze klant Veiligheidsregio Fryslân, team Beleid en Advies van de GGD Zuidoost zijn we per half januari op zoek naar een tijdelijke beleidsadviseur Publieke gezondheid. De functie is voor 16-20 uur per week in Drachten. Het betreft in eerste instantie voor een periode tot en met november 2021. Gesprekken vinden plaats in de eerste week van januari. Wat bieden wij jou Min. 19,- Max 28,81 bruto Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Friesland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, advies en : overheid