overheid advies vacaturesVacatures Gelderland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Gelderland


De populairste vacatures in Gelderland
- Beleidsadviseur
- Subsidieadviseur
- Office assistent voor internationaal georiënteerde organisati
- Aanbestedingenadviseur Civiele Techniek (36 uur)
- Consultant Professionals Arnhem/Apeldoorn (HBO) - Start Peop
- Financieel adviseur met gevoel voor politiek en bestuur (HBO/
- OOST en NOORD NEDERLAND. Klantmanagers Werk en Inkomen / Bij
- Inkomensconsulent
- Plaatsingsconsulent
- Inkomensconsulent


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid advies vacatures in Gelderland (Alle regio's)

Juridisch secretaresse 2021-05-06
GE-Nijmegen, Teamwork makes the dream work! Daar weet dit secretariaat alles van. Omdat dit kantoor goed groeit, zoeken we een ervaren juridisch secretaresse. Voor 32 uur in de week vorm jij een duurzame aanvulling op dit team. Samen met 8 secretaresses vorm je het secretariaat voor de sectie Overheid en Vastgoed: een jonge ambitieuze club van 24 advocaten. Heb jij ervaring in de juridische wereld, bij voorkeu Naar volledige vacature.
Juridisch secretaresse 2021-05-05
GE-Arnhem, Wij zijn op zoek naar secretarieel talent voor onze opdrachtgevers in de advocatuur en notariaat. Ben jij communicatief vaardig en kwaliteitsgericht? Kun jij prioriteite nstellen en omgaan met vertrouwelijke informatie? Kun jij ervoor zorgen dat de dag van jouw manager of leidinggevende goed en soepel verloopt? Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als juridisch secretaresse? Reageer dan snel, we komen Naar volledige vacature.
Verkoopadviseur 2021-05-03
GE-Apeldoorn, Wil jij direct een contract bij de opdrachtgever zelf? Een basisloon met mooie provisieregeling en ook nog eens een duurzaam topproduct verkopen? Ga aan de slag als verkoopadviseur bij een zonnepanelenbedrijf in Apeldoorn! Wat bieden wij jou Een basisloon met mooie provisieregeling Gelijk een contract bij de opdrachtgever zelf Gratis GoodHabitz trainingen volgen Gezamenlijke lunches en uitdagende Naar volledige vacature.
Adviseur inkoop en aanbesteden (24 uur) 2021-04-30
GE-Nijmegen, Functieomschrijving U begeleidt met uw ervaring complexe inkoop- en aanbestedingstrajecten en adviseert de projectleiders en opdrachtgevers op het gebied van de inkoopprocessen van de gemeente. Wie? Deze gemeente met 1.600 medewerkers in Gelderland zoekt voor tijdelijke versterking een ervaren adviseur inkoop en aanbesteden. Bijna de helft van de gemeentelijke begroting vindt plaats via inkoop. De Naar volledige vacature.
Jurist 2021-04-12
GE-Hengelo, Gelderland, Bedrijfsomschrijving De Omgevingsdienst Achterhoek is een jonge, krachtige en innovatieve organisatie. ODA staat midden in de samenleving. De medewerkers maken elke dag afwegingen samen met bedrijven over hun ontwikkelbehoefte en de invloed daarvan op de leefomgeving. ODA voert de omgevingstaken uit voor gemeenten en de provincie in de Achterhoek. Daarmee werken ze bij ODA aan een gezonde, schone Naar volledige vacature.
Consulent Jeugd 2021-04-12
GE-Arnhem, Nederland, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant voor het Sociaal Domein haal ik Naar volledige vacature.
Adviseur zorginkoop en/ of zorgverkoop 2021-04-12
GE-Nijmegen, Bedrijfsomschrijving Al meer dan 34 jaar levert BMC oplossingen voor vraagstukken binnen de complexe context van de publieke sector. Met een ondernemende mentaliteit en nuchtere aanpak gaan we steeds voor maximaal maatschappelijk resultaat, in ideeën én uitvoeringskracht. We zetten onze expertise en innovatiekracht in om elke dag beter te worden, voor elkaar en onze opdrachtgevers. Voor inwoners, Naar volledige vacature.
WMO Consulent (herindicaties Huishoudelijke Ondersteuning) 2021-04-12
GE-Achterhoek, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met mijn collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein h Naar volledige vacature.
WMO Consulent 2021-04-12
GE-Arnhem, Nederland, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met mijn collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein h Naar volledige vacature.
WMO Consulent (herindicaties Huishoudelijke Ondersteuning nieuw normenkader 2019) 2021-04-12
GE-Apeldoorn, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met mijn collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein h Naar volledige vacature.
Adviseur Planning & Control 2021-04-10
GE-Nijmegen, Als financial een bijdrage leveren aan de veiligheid van burgers? Werken binnen een dynamische organisatie waarin de operatie in no-time paraat moet staan? Daar waar je de ruimte krijgt om echt je advies in de praktijk te brengen? Dan is een baan bij de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid als Adviseur Planning & Control iets voor jou! Omschrijving De organisatie De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (V Naar volledige vacature.
Adviseur Ruimtelijk Domein 2021-04-09
GE-Nijmegen, Bedrijfsomschrijving De gemeente luistert naar haar burgers, bezoekers en bedrijven. Dit doen zij door aandachtig te luisteren naar de vraagstukken die aan bod komen. Het is voor de gemeente belangrijk om continu in contact te blijven staan met inwoners en partners om met hen oplossingen te vinden. Dit kan door een samenwerking of coproductie aan te gaan. Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel Naar volledige vacature.
Financieel Adviseur (regio Gelderland) 2021-04-08
GE-Apeldoorn, Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Financieel adviseurs met werkervaring bij een gemeente nodigen wij van harte uit om bij ons te solliciteren! Als adviseur ben je in loondienst bij BMC. Je hebt daarmee de zekerheid van een vast dienstverband met een maandsalaris, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je he Naar volledige vacature.
Verkoopadviseur 2021-04-01
GE-Apeldoorn, Wil jij direct een contract bij de opdrachtgever zelf? Een basisloon met mooie provisieregeling en ook nog eens een duurzaam topproduct verkopen? Ga aan de slag als verkoopadviseur bij een zonnepanelenbedrijf in Apeldoorn! Wat bieden wij jou Een basisloon met mooie provisieregeling Gelijk een contract bij de opdrachtgever zelf Gratis GoodHabitz trainingen volgen Gezamenlijke lunches en uitdagende Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur RO 2021-03-23
GE-Apeldoorn, Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een gemeentelijke instelling in Gelderland. Functieomschrijving Je gaat een kwalitatieve bijdrage leveren aan ruimtelijke vraagstukken! Je wordt verantwoordelijk voor complexe opgaven in het ruimtelijk domein en de veranderende rol van de overheid vraagt om een integrale aanpak. Jij kijkt over beleidsterreinen heen en brengt verschillende partijen en bela Naar volledige vacature.
Jurist Handhaving 2021-03-15
GE-Nijmegen, Bedrijfsomschrijving De gemeente luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. Zij zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. Zij helpen hen om oplossingen te vinden, soms door in coproductie samen te werken en soms door de regie te voeren. Zo werken ze aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Gelderland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, advies en : overheid