overheid advies vacaturesVacatures Noord Brabant infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Brabant


De populairste vacatures in Noord Brabant
- Consulent Informatievoorziening
- Juridisch medewerker omgevingsrecht bij een gemeente (HBO) -
- Adviseur Marketing & Communicatie (HBO) - Wonen West Brabant,
- Juridisch Adviseur (Bouw- en Woningtoezicht) (HBO/Universitai
- Re-integratieconsulent (HBO) - Aspecto Professionals, Noord-B
- Juridisch-planologisch medewerker
- Senior Juridisch Medewerker Grondzaken
- Interim Medewerker RO (HBO/Universitair) - Inverto Consultanc
- Jurist Handhaving
- Interim Adviseur Externe Veiligheid


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid advies vacatures in Noord Brabant (Alle regio's)

Juridisch medewerker, UWV SMZ 2021-05-06
NB-s-Hertogenbosch, Voor UWV afdeling SMZ zijn we op zoek naar een procesbegeleider. Deze functie heeft als startdatum 1 juni 2021 en zal in eerste instantie tot 1 oktober 2021 zijn. De mogelijkheid bestaat dat de opdracht verlengd gaat worden. Het is voor 32 tot 38 uren per week. Je moet bereid zijn om ook op de locaties in Eindhoven en Tilburg te werken. wat bieden wij jou € 13, 95 tot € 21,83 bruto per uur Interne Naar volledige vacature.
Schadeadviseur Contactcenter Woon, Achmea 2021-05-04
NB-Tilburg, Heeft de coronacrisis bij jou roet in het eten gegooid, wil jij weer wat kunnen betekenen voor de klant? Dan wordt het tijd dat jij jouw vaardigheden gaat toepassen in deze functie van Achmea. Voor Achmea zijn wij op zoek naar Schadebehandelaars voor de afhandelingen van (woon)schades. In de functie als Schadebehandelaar bij Achmea in Tilburg help je klanten de hele dag door. Dure vaas kapot geval Naar volledige vacature.
Consultant 2021-05-03
NB-Breda, Ben jij klaar om aan de slag te gaan als consultant? En heb jij interesse in de vakgebieden logistiek en supply chain? Dan is dit wellicht een baan voor jou! Wat bieden wij jou Salaris tussen €2.450 en €3.700 per maand Een leuke fulltime baan! 40 uur per week Direct in dienst bij onze opdrachtgever! Een gezellig team! Een mooie moderne werkomgeving in Breda Wie ben jij Krijg jij energie van in con Naar volledige vacature.
Freelance Beleidsmedewerker / Jurist RO - Omgevingsrecht (18-36 uur) (Freelancer) 2021-04-30
NB-Nuenen, Om de opdrachtgever meer keuze te bieden is de deadline voor deze aanvraag verlengd, en is opgeschoven naar donderdag 6 mei 11:00 uur. De aanvraag is enigszins aangepast: de werkzaamheden kunnen worden opgeknipt in zwaardere en lichtere taken. Het zou dan bv om 2 x 18, of 16 en 20 uur kunnen gaan qua omvang. Graag ontvangen wij nog beschikbare kandidaten. Je komt te werken in het cluster Ontwikkel Naar volledige vacature.
WMO consulent (Freelancer) 2021-04-29
NB-Waalre, Waalre is met ruim 17.000 inwoners en 100 medewerkers een kleine gemeente. We gaan de uitdagingen die onze omgeving aan ons stelt aan, door ons in hoog tempo te ontwikkelen naar een netwerkgemeente. Met onze medewerkers vormen we een compacte, slagvaardige en flexibele organisatie, die samenwerkt met diverse partners, zoals marktpartijen, maatschappelijke organisaties, inwoners en andere (lokale) Naar volledige vacature.
Freelance communicatieadviseur Griffie (spoed deadline) (Freelancer) 2021-04-22
NB-Helmond, Over gemeente Helmond Helmond is een stad in beweging waar een hands on mentaliteit heerst. Hier maken we plannen in interactie met onze inwoners. Als communicatieadviseur bij de griffie speel je in dit proces een sleutelrol. Jij zorgt er, samen met je collega’s, voor dat onze gemeenteraad communicatiever wordt. Je geeft hierbij advies aan de gemeenteraad, de voorzitter en de leden van de door de Naar volledige vacature.
Consultant 2021-04-20
NB-Breda, Ben jij klaar om aan de slag te gaan als consultant? En heb jij interesse in de vakgebieden logistiek en supply chain? Dan is dit wellicht een baan voor jou! Wat bieden wij jou Salaris tussen €2.450 en €3.700 per maand Een leuke fulltime baan! 40 uur per week Direct in dienst bij onze opdrachtgever! Een gezellig team! Een mooie moderne werkomgeving in Breda Wie ben jij Krijg jij energie van in con Naar volledige vacature.
Freelance communicatieadviseur (Freelancer) 2021-04-20
NB-Nuenen, Je komt te werken in het team Communicatie, dat bestaat uit een senior communicatieadviseur, een communicatieadviseur (waarvoor deze interim opdracht openstaat), een senior communicatiemedewerker en een medewerker representatie. Je adviseert het bestuur, management en collega’s proactief over (interne -en externe) communicatievraagstukken en communicatieve aspecten rond hun taakveld. Hierbij staan Naar volledige vacature.
Freelance raadsadviseur (Freelancer) 2021-04-17
NB-Vught, De griffie werkt als zelfstandige afdeling voor de raad en de raadscommissies onder gezag en verantwoordelijkheid van de gemeenteraad. De afdeling bestaat uit de griffier, raadsadviseur en de griffiemedewerker. De griffie levert een effectieve, efficiënte en flexibele ondersteuning en opereert in een context van harde deadlines en onverwachte politiek bestuurlijke ontwikkelingen. Dit ga je doen Je Naar volledige vacature.
Freelance beleidsmedewerker / Jurist RO - Omgevingsrecht (Freelancer) 2021-04-17
NB-Nuenen, Je komt te werken in het cluster Ontwikkeling van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving. Het cluster houdt zich bezig met het voorbereiden en uitvoeren van beleid op het gebied van ruimtelijke ordening, volkshuisvesting, economie, mobiliteit, villagemarketing, toerisme en recreatie. Wat ga je doen? De nadruk van de functie ligt op het implementatie van de Omgevingswet en het geven van advies en h Naar volledige vacature.
Freelance financieel adviseur (Freelancer) 2021-04-15
NB-Mierlo, Je gaat onderdeel uitmaken van het cluster dat verantwoordelijk is voor de planning- & controlcyclus van de 3 aangesloten gemeenten en 2 gemeenschappelijke regelingen. Je levert daaraan een grote bijdrage. Je denkt mee over financiële beleidsontwikkelingen en bij financiële vraagstukken en adviseert aan beleidsadviseurs, management en bestuurders van de aangesloten organisaties. Je bent betrokken Naar volledige vacature.
Jurist Handhaving & BIBOB (Freelancer) 2021-04-14
NB-Asten, De gemeente Asten zoekt via een bekwame jurist bestuursrecht, voor de volgende taken: 1. Uitvoeren bibob toets (8 uur samenwerking gemeente Asten/Someren op gebied van: - milieu - bouwen - horeca - vastgoed - exploitatie huisvesting arbeidsmigranten 2. juridische handhavingsprocedures (24 uur) alleen gemeente Asten (inclusief bezwaar/beroep) Functie-eisen Hbo/Wo (bestuurskunde/Nederlands recht) Af Naar volledige vacature.
Contactpersoon/adviseur Ondernemers Tozo/ Tonk (Freelancer) 2021-04-14
NB-Valkenswaard, Binnen de A2-Samenwerking zijn wij voor de afdeling Werk & Inkomen op zoek naar een: Contactpersoon / adviseur ondernemers Tozo 32-36 uur, tot 01-08 De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken al sinds 2004 samen. Sinds 1 april 2012 heeft deze samenwerking een eigen fundament gekregen in de vorm van de ‘Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2-gemeenten’ (GRSA2). Vanaf 1 janua Naar volledige vacature.
Adviseur ruimtelijke initiatieven (Freelancer) 2021-04-13
NB-Gemert-Bakel, Als adviseur ruimtelijke initiatieven ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van ruimtelijke initiatieven van derden naar een goed resultaat. Je bent voor in- en externen het aanspreekpunt voor de desbetreffende ruimtelijke initiatieven. Je zorgt er voor dat tijdig deeladviezen worden opgehaald en verwerkt deze in het integrale advies waarbij alle noodzakelijke aspecten voor de beoordeling zi Naar volledige vacature.
Financieel Adviseur (regio Noord-Brabant) 2021-04-12
NB-Eindhoven, Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Financieel adviseurs die werkervaring hebben bij een gemeente nodigen wij van harte uit om bij ons te solliciteren. Als adviseur ben je in loondienst bij BMC. Je hebt daarmee de zekerheid van een vast dienstverband met een maandsalaris, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s en uitstekende opleidingsmogelijkheden Naar volledige vacature.
Freelance Senior beleidsadviseur WMO/inkoop WMO (Freelancer) 2021-04-10
NB-Valkenswaard, Deze senior beleidsmedewerker moet kennis hebben van de WMO en ervaring met beleidswerk in een gemeentelijke context. Het gaat concreet om: beleidsmatige advisering op het vlak van beschermd wonen, maatschappelijke opvang, wonen en zorg en WvGGZ; inbreng in en regie op inkooptrajecten voor Huishoudelijke Hulp, Taxbus en Hulpmiddelen; accounthouder voor een aantal intensieve subsidierelaties en adv Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Noord Brabant :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, advies en : overheid