overheid advies vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Interim Jurist Handhaving (HBO/Universitair) - Inverto Consul
- Consulent Inkomen (MBO/HBO) - NIG Groep BV, Alkmaar
- Beleidsmedewerker / Adviseur Sociale Zaken
- ADVISEUR / CONSULENT INKOMEN
- Handhaver RO (MBO/HBO) - Inverto Consultancy, Zuid-Holland
- Senior Communicatieadviseur (HBO/Universitair) - OCG, Den Haa
- Jurist Algemeen Juridische Zaken, vind de x (HBO/Universitair
- Bouwkundig Adviseur (HBO) - Human Commitment, Noord Nederland
- Ervaren adviseur ruimtelijke ordening
- Ben jij Financieel Consulent in de publieke sector? Financiee


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid advies vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Projectleider / (Beleids)adviseur Wonen en Ruimtelijke Ontwikkeling (RO) 2021-05-07
NH-Zaandam, Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken? Zaanstad heeft de ideale schaalgrootte: groot genoeg voor een boeiend en dynamisch takenpakket, maar compact genoeg om betekenisvolle input te kunnen leveren en zelf het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Je zit met bestuurders aan tafel. Je mag hier echt wat doen! Als je hier met een onderwerp aan de slag gaat, dan is h Naar volledige vacature.
Juridisch medewerker Vergunningen APV 2021-04-24
NH-Wormer, Jij bent een enthousiaste Juridisch Medewerker, met verstand van Vergunningen APV. Vanuit jouw rol ben je zelfstandig, een nauwkeurige werker, analytisch en sterk in samenwerken. Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen en weet je weg in dat speelveld te vinden. Je bent communicatief sterk en beschikt met je juridische kennis en expertise over de creativiteit om binnen d Naar volledige vacature.
Klantmanager Participatie Consulent Werk & Inkomen 2021-04-14
NH-Texel, Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is de gemeente Texel. Texelaars zijn kritisch, maar vooral betrokken. Dit betekent dat je samen met de inwoners echt iets kunt betekenen. Bovendien mag je binnen de gemeente Texel overal van zijn. Graag zelfs. Functieomschrijving Het Sociaal Team Texel heeft alle disciplines zelf in huis. Van Jeugd, Participatie, WMO, leerplicht, RMC tot leerlingenvervoer et Naar volledige vacature.
Strategisch Financieel Adviseur 2021-04-12
NH-Haarlem, Bedrijfsomschrijving Werken bij BMC is werken voor een advies- en consultancybureau met een prettige bedrijfscultuur. BMC is een bedrijf wat veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en het betrokken zijn bij elkaar. Het maken van verbinding met collegas is voor ons belangrijk. Bij ons bedrijf ben je niet alleen maar aan het werk bij een opdrachtgever. Wij komen regelmatig samen Naar volledige vacature.
Wmo consulent 2021-04-12
NH-Amsterdam, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein haal i Naar volledige vacature.
Adviseur werknemer klantmanager werk (jongeren en statushouders) 2021-04-12
NH-Noord-Holland, Bedrijfsomschrijving Binnen het werkgeversservicepunt werken gemeenten, UWV en SW bedrijven samen om werkgevers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt samen te brengen. Er werken adviseurs die persoonlijk en kosteloos advies geven aan werkgevers en kandidaten en hen ondersteunen bij de werving en selectie van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Functieomschrijving Samen met collega’s onder Naar volledige vacature.
Adviseur werkgeversdiensten voor de doelgroep jongeren en statushouders 2021-04-12
NH-Noord-Holland, Bedrijfsomschrijving Binnen het werkgeversservicepunt werken gemeenten, UWV en SW bedrijven samen om werkgevers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt samen te brengen. Functieomschrijving Voor de doelgroep jongeren (tot 27 jaar) en de doelgroep statushouders zijn wij op zoek naar een adviseur werkgeversdiensten die actief op zoek gaat naar vacatures. Dit doe je in samenwerking met je collega adviseu Naar volledige vacature.
WMO Consulent 2021-04-12
NH-Diverse gemeenten in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, Bedrijfsomschrijving Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag weten wat voor opdrachten wij hebben die aansluiten bij jouw wensen en ambities? Neem dan contact op! Functieomschrijving Voor diverse gemeenten zijn wij op zoek naar ervaren WMO consulenten. We hebben verschillende opdrachten voor langere of kortere periodes. Bij sommige opdrachten zal je werken als allround WMO con ... Naar volledige vacature.
Jeugdconsulent 2021-04-12
NH-Amsterdam, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein haal i Naar volledige vacature.
Financieel Adviseur 2021-04-12
NH-Amsterdam, Bedrijfsomschrijving Werken bij BMC is werken voor een advies- en consultancybureau met een prettige bedrijfscultuur. BMC is een bedrijf wat veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en het betrokken zijn bij elkaar. Het maken van verbinding met collegas is voor ons belangrijk. Bij ons bedrijf ben je niet alleen maar aan het werk bij een opdrachtgever. Wij komen regelmatig samen Naar volledige vacature.
Adviseur grondstoffen 2021-04-10
NH-Zaanstad, Bedrijfsomschrijving Werken bij Zaanstad is werken in een inspirerende omgeving. Ons moderne stadhuis ondersteunt het nieuwe werken met technologische toepassingen en is zo opgezet dat samenwerken met de ongeveer 1200 collega’s (bijna) vanzelf gaat. De ambities en vraagstukken van Zaanstad zijn groot en de middelen zijn beperkt, dat betekent dat we creatief en innovatief moeten zijn. Dat bereiken Naar volledige vacature.
Wmo consulent Aanmeld en Advies team 2021-04-03
NH-Noord-Holland, Bedrijfsomschrijving Voor de 8 sociale teams van deze betreffende gemeenten bestaat er een Aanmeld en Advies team. Op dit moment doet het Aanmeld en Advies team Wmo voornamelijk de afhandeling van de regiotaxipas en de toets voor de algemene voorziening schoonmaakondersteuning. De bedoeling is dat het Aanmeld en Adviesteam ook de vragen van inwoners via de mail en de telefoon gaat beantwoorden. In Naar volledige vacature.
Strategisch Adviseur Klimaatadaptatie 2021-03-16
NH-Zaandam, Bedrijfsomschrijving Werken bij Zaanstad is werken in een inspirerende omgeving. Ons moderne stadhuis ondersteunt het nieuwe werken met technologische toepassingen en is zo opgezet dat samenwerken met de ongeveer 1200 collega’s (bijna) vanzelf gaat. De ambities en vraagstukken van Zaanstad zijn groot en de middelen zijn beperkt, dat betekent dat we creatief en innovatief moeten zijn. Dat bereiken Naar volledige vacature.
Verkeerskundig adviseur (30-36 uur) 2021-02-27
NH-Purmerend, Functieomschrijving Als verkeerskundig adviseur draagt u bij aan de planvorming voor het binnenstedelijk gebied voor verkeer en mobiliteit. Wie? Onze opdrachtgever, een gemeente in Noord-Holland, is op zoek naar een verkeerskundig adviseur. De gemeente is volop in beweging en is de afgelopen jaren veranderd naar een energieke organisatie met veel mogelijkheden, waarbij de inwoners centraal staan. Naar volledige vacature.
Adviseur/ procesmanager 2021-02-24
NH-Zaandam, Bedrijfsomschrijving Zaanstad Bij ons is genoeg mooi werk te doen. Onze stad blijft groeien. In 2040 is Zaanstad gegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent o.a. dat er flink moeten worden gebouwd. De groei van de stad heeft grote impact op de benodigde infrastructuur en de inrichting van de openbare ruimte, zodat de stad aantrekkelijk en bereikbaar blijft. Daar ga jij een bijdra Naar volledige vacature.
Planoloog / juridisch medewerker (24-36 uur) 2021-02-19
NH-Amsterdam, Functieomschrijving U bent een planoloog / juridisch medewerker met overheidservaring die integraal adviseert over de programmatische invulling van de ruimtelijke plannen. Wie? Onze opdrachtgever, een gemeente, is voor het leiden van de ruimtelijke ordening op de lange termijn op zoek naar een planoloog / juridisch medewerker. U komt te werken in het team Zuidoost dat onderdeel is van Ruimte en Du Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, advies en : overheid