overheid advies vacaturesVacatures Overijssel infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Overijssel


De populairste vacatures in Overijssel
- Civieltechnisch Ontwerper/Tekenaar (HBO) - Schuylenborgh Pers
- Civieltechnisch Opzichter (MBO) - Schuylenborgh Personeelsadv
- Woonconsulent
- Allround Consulent Inkomen
- Beleidsadviseur energie en duurzaamheid v/m
- Enthousiaste en ervaren Woonconsulent gezocht voor bij een co


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid advies vacatures in Overijssel (Alle regio's)

Werkconsulent voor 36 uur per week 2021-05-07
OV-Hardenberg, Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een werkconsulent voor 36 uur per week. Wij zoeken een collega die op het gebied van werk en participatie zelfstandig, vanuit een integrale aanpak, actief betrokken is bij het realiseren van zoveel mogelijk uitstroom van onze cliënten en of activering van onze cliënten. Het gaat in deze o.a. om Statushouders, jongeren, ouderen, mense Naar volledige vacature.
Adviseur Jeugd 2021-05-02
OV-Nederland, Ben jij op zoek naar een functie als adviseur in de jeugdhulpverlening? Heb jij na je studie al enige praktijkervaring opgedaan en ben jij toe aan een volgende stap? Met jouw talent kan dit bij BMC! Naar volledige vacature.
WMO-consulent voorzieningen 2021-04-23
OV-Overijssel, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met mijn collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein h Naar volledige vacature.
Consulent Werk 2021-04-20
OV-Zwolle, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met mijn collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein h Naar volledige vacature.
Financieel Adviseur (regio Overijssel) 2021-04-12
OV-Zwolle, Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Financieel adviseurs met werkervaring bij een gemeente nodigen wij van harte uit om bij ons te solliciteren! Als adviseur ben je in loondienst bij BMC. Je hebt daarmee de zekerheid van een vast dienstverband met een maandsalaris, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je he Naar volledige vacature.
WMO Consulent 2021-04-12
OV-Zwolle, Nederland, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met mijn collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein h Naar volledige vacature.
Consulent Inkomen 2021-04-12
OV-Zwolle, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant voor het Sociaal Domein haal ik Naar volledige vacature.
HR adviseur publieke sector 2021-04-12
OV-Zwolle, Nederland, Bedrijfsomschrijving BMC heeft mensen in dienst met grondige kennis van hun vakgebied en een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van de publieke sector. Onze professionals vormen het antwoord op zowel implementatievraagstukken als tijdelijke bezettingsproblemen op alle niveaus bij onze klanten. Functieomschrijving De arbeidsmarkt ontwikkelt zich in een razend tempo. Organisaties in de publ Naar volledige vacature.
Consulent Jeugd 2021-04-12
OV-Zwolle, Nederland, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant voor het Sociaal Domein haal ik Naar volledige vacature.
Adviseur Jeugd 2021-04-12
OV-Nederland, Ben jij op zoek naar een functie als adviseur in de jeugdhulpverlening? Heb jij na je studie al enige praktijkervaring opgedaan en ben jij toe aan een volgende stap? Met jouw talent kan dit bij BMC! Naar volledige vacature.
Cconsulent budgetbeheer (Allegro zeer gewenst) 2021-04-03
OV-Zwolle, Bedrijfsomschrijving Zwolle is een bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 125.000 inwoners. Waaronder veel creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Hier geloven we dat het leven beter wordt als we samen doen en samen optrekken. De bundeling van onze kennis, handelsgeest en creativiteit maakt Zwolle tot een diverse stad opgebouwd vanuit een sterk netwerk. Z Naar volledige vacature.
Juridisch beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening en verkeer 2021-03-31
OV-Borne, Functieomschrijving Voor de gemeente Borne zijn wij op zoek naar een (juridisch) beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en verkeer. In de rol van beleidsmedewerker RO begeleid je ruimtelijke plannen inhoudelijk en procedureel. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan collegas en aan het bestuur op het gebied van ruimtelijke ordening. Naast dat je advies geeft op het gebied van ruimtelijke orden Naar volledige vacature.
Jeugdconsulent - 32 tot 36 uur per week - Incl. SKJ trainingen/cursussen 2020-12-11
UT-Utrecht, Vacatures door heel Nederland beschikbaar! Als jeugdconsulent ben je van onschatbare waarde voor de jeugd & gezinnen in Nederland. Met jouw inzet zorg jij ervoor dat de jeugd het juiste steuntje in de rug krijgt en dat het Nederland van morgen zich positief blijft ontwikkelen. TAKEN VAN EEN JEUGDCONSULENT Jij hebt de regie over wat er speelt binnen de jeugd en het gezin. Je voert gesprekken over d Naar volledige vacature.
Jeugdconsulent - 32 tot 36 uur per week - Incl. SKJ trainingen/cursussen 2020-12-10
UT-Utrecht, Vacatures door heel Nederland beschikbaar! Als jeugdconsulent ben je van onschatbare waarde voor de jeugd & gezinnen in Nederland. Met jouw inzet zorg jij ervoor dat de jeugd het juiste steuntje in de rug krijgt en dat het Nederland van morgen zich positief blijft ontwikkelen. TAKEN VAN EEN JEUGDCONSULENT Jij hebt de regie over wat er speelt binnen de jeugd en het gezin. Je voert gesprekken over d Naar volledige vacature.
Wmo consulent - 32 -tot 36 uur per week - vast contract 2020-12-03
UT-Utrecht, Vacatures door heel Nederland beschikbaar! Van belang voor de maatschappij, dat ben jij! Als Wmo-consulent draag jij bij aan de hulp die nodig is om onze maatschappij te verbeteren. Je bent de helpende hand voor hulpbehoevende. Jij zorgt ervoor dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen. En zeg nou zelf. Wie wil dat jou niet? Wij zijn op zoek naar Wmo-consulenten voor alle regio’s. Naar volledige vacature.
Jurist, Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg 2020-12-02
OV-Zwolle, Studeer je rechten op HBO of Universiteit en zoek je een bijbaan die daar goed bij past? Heb je affiniteit met het gezondheidsrecht? Kom dan - op oproepbasis- werken als Griffier bij het regionaal tuchtcollege voor de gezondheidszorg in Zwolle! wat bieden wij jou Een bruto uurloon van € 16,28 Opdracht voor minimaal een half jaar Goed te combineren met je studie! Gratis online trainingen via GoodHa Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Overijssel :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, advies en : overheid