overheid advies vacaturesVacatures Zuid Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Zuid Holland


De populairste vacatures in Zuid Holland
- Financieel Beleidsadviseur (32 - 36 uur) bij de gemeente Bode
- Re-integratieconsulent (HBO/Universitair) - Talenter BV, Noor
- ADVISEUR IC/P&C
- ADVISEUR / CONSULENT INKOMEN
- Jurist Ruimtelijk Bestuursrecht, vind de x (HBO/Universitair)
- Senior financieel adviseur
- Jurist
- WMO adviseur
- Jurist handhaving bij gemeente
- Consultant


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid advies vacatures in Zuid Holland (Alle regio's)

Administratief Medewerker Consulair 2021-05-07
ZH-s-Gravenhage, Ben jij een energieke medewerker met affiniteit voor het consulaire vak? Beheers je naast Nederlands ook de Engelse taal goed? Dan heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken een interessante vacature voor jou! Wat bieden wij jou Tussen €2.422,62 en €3.157,60 per maand! voor 24- 36 uur per week Een opdracht van 6 maanden, met kans op verlenging Gratis opleidingen via MijnGroei! Een topbaan bij de Naar volledige vacature.
Freelance Juridisch medewerker Privacy (Freelancer) 2021-05-07
ZH-Lansingerland, Weet jij alles van privacy en gegevensbescherming, heb jij de drive en kennis om bij te dragen aan het beleid en kan jij binnen dit beleid op een leuke en laagdrempelige manier binnen de organisatie over brengen? Voor een Gemeente in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige Jurist Privacy. In deze functie werk je vooral samen de Privacyofficer. Samen met haar draag je z Naar volledige vacature.
Intake Consulent Poort 2021-05-07
ZH-Dordrecht, Bedrijfsomschrijving De Sociale Dienst Drechtsteden is een regionale Sociale Dienst en werkt voor de zeven gemeenten in de Drechtsteden. Wij hebben tot doel burgers in de Drechtsteden die een beroep op haar doen, zo veel mogelijk weer zelfstandig te kunnen laten leven, werken en wonen. Bij de Sociale dienst werken zon 350 medewerkers. Samen werken zij aan goede dienstverlening aan klanten en bezo Naar volledige vacature.
Consulent jongeren / Klantmanager Jongeren 2021-05-06
ZH-Delft, Bedrijfsomschrijving Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein haal ik voldoening uit een tevreden professional die ik heb kunnen helpen bij de volgende stap in zijn/haar carrière. Voor meer informatie over deze functie, bel of mail mij gerust. Ook ben ik via WhatsApp goed bereikbaar, klik daarvoor op bijgevoegde link (https://wa.me/31610831559). BMC Sociaal Domein locatie Rotterdam bes Naar volledige vacature.
Medewerker Consulaat 2021-05-05
ZH-s-Gravenhage, Heb jij altijd al een rol willen spelen in het visumproces bij een onderdeel van de Rijksoverheid in het Den Haag? Ga jij accuraat te werk en heb jij veel affiniteit met administratieve taken en beheers je meerdere talen? Dan zoeken wij jou! wat bieden wij jou Salaris vanaf 15,53 bruto p/u Rijksoverheid: Maatschappelijk betrokken Fulltime (36 uur) Contract tot half december 2021 Toegang tot onze G Naar volledige vacature.
Administratief Medewerker Consulair 2021-05-05
ZH-s-Gravenhage, Ben jij een energieke medewerker met affiniteit voor het consulaire vak? Beheers je naast Nederlands ook de Engelse taal goed? Dan heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken een interessante vacature voor jou! Wat bieden wij jou Tussen €2.422,62 en €3.157,60 per maand! Voor 36 uur per week. Een opdracht van 6 maanden, met kans op verlenging Gratis opleidingen via MijnGroei! Een topbaan bij de Rij Naar volledige vacature.
Senior HRM Adviseur 2021-05-05
ZH-Leiden, Senior HRM Adviseur Servicepunt71, Leiden WIJ bieden een baan waar afwisseling dagelijkse praktijk is en kwaliteit de norm. Waar schakelen, bewegen, organiseren, doorpakken en monitoren de normaalste zaak van de wereld zijn. En dat met een team van 6 senior collega’s. Een functie die door verantwoordelijkheid, afwisseling en complexiteit veel kansen biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We he Naar volledige vacature.
Juridisch administratief medewerker 2021-05-05
ZH-s-Gravenhage, Administratief. Juridisch. Internationaal. Secuur. Doorgroeimogelijkheden. Klinkt dit als woorden die op jouw lijf geschreven staan? Dan hebben wij wellicht een passende vacature voor jou als Juridisch Administratief Medewerker in Den Haag. wat bieden wij jou Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden Mogelijkheid tot een vast contract Een mooie functie binnen de juridische branche Goed salaris wie Naar volledige vacature.
Juridisch administratief medewerker 2021-05-04
ZH-s-Gravenhage, Administratief. Juridisch. Internationaal. Secuur. Doorgroeimogelijkheden. Klinkt dit als woorden die op jouw lijf geschreven staan? Dan hebben wij wellicht een passende vacature voor jou als Juridisch Administratief Medewerker in Den Haag. wat bieden wij jou Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden Mogelijkheid tot een vast contract Een mooie functie binnen de juridische branche Goed salaris wie Naar volledige vacature.
Communicatieadviseur 2021-04-29
ZH-Leiden, Communicatieadviseur Gemeente Leiden, Leiden WIJ zijn op zoek naar een communicatieadviseur die weet van aanpakken, een goede pen heeft, creatief een communicatieaanpak in elkaar kan zetten en snapt hoe het is om samen te werken met een stad waarin verschillende belangen leven. Team Communicatie is ingedeeld in een aantal opgaventeams. Je komt te werken in opgaveteam Gezonde Samenleving & Dienstve Naar volledige vacature.
Adviseur omgeving waterschap (18 uur) 2021-04-28
ZH-s-Gravenhage, Functieomschrijving Als adviseur omgeving adviseert u de omgevingsmanagers, binnen de projecten van een waterschap, bij het opstellen van stakeholderanalyses en communicatie- en projectplannen. Wie? Onze opdrachtgever, een waterschap, is op zoek naar een adviseur omgeving. Het hoogheemraadschap onderhoudt een gebied van ongeveer 41.000 hectare met daarbinnen 1,2 miljoen inwoners en 40.000 bedrijve Naar volledige vacature.
Freelance Sr. Beleidsadviseur Sociaal Domein (Freelancer) 2021-04-27
ZH-Dordrecht, Het sociaal domein is (ook) binnen de Drechtsteden volop in beweging. Wil jij een uitdagende, stevige adviserende rol spelen binnen de vijfde Sociale Dienst van Nederland, een innovatieve en ondernemende dienst?. Wil je je tanden zetten in beleidsvraagstukken? En heb je passie voor het Sociaal Domein? Maak je het verschil voor onze klanten en bezoekers? Dan zoeken we jou! Waar kom je te werken? Wi Naar volledige vacature.
Freelance planjurist RO (Freelancer) 2021-04-27
ZH-Gorinchem, Bestemmingsplannen coördineren. Moet dit zelfstandig kunnen doen. Initiatiefnemer wilt iets, laat bestemmingsplan opstellen, dat krijg je dan binnen, vervolgens lezen, beoordelen, feedback, aanpassingen, kijken of het compleet is. Adviezen inwinnen, ook met milieuonderzoeken. Bestuurlijk traject met collega en raad. Wat ga je doen: Behandelen en procedureel begeleiden van bestemmingsplanprocedures Naar volledige vacature.
Financieel Adviseur 2021-04-26
ZH-Leiden, Bedrijfsomschrijving Werken bij BMC is werken voor een advies- en consultancybureau met een prettige bedrijfscultuur. BMC is een bedrijf wat veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en het betrokken zijn bij elkaar. Het maken van verbinding met collegas is voor ons belangrijk. Bij ons bedrijf ben je niet alleen maar aan het werk bij een opdrachtgever. Wij komen regelmatig samen Naar volledige vacature.
Strategisch Financieel Adviseur 2021-04-26
ZH-Rotterdam, Bedrijfsomschrijving Werken bij BMC is werken voor een advies- en consultancybureau met een prettige bedrijfscultuur. BMC is een bedrijf wat veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en het betrokken zijn bij elkaar. Het maken van verbinding met collegas is voor ons belangrijk. Bij ons bedrijf ben je niet alleen maar aan het werk bij een opdrachtgever. Wij komen regelmatig samen Naar volledige vacature.
Bestuurlijk Juridisch Medewerker 2021-04-24
ZH-s-Gravenhage, Voor een functie bij de gemeente bij de gemeente Den Haag zijn wij op zoek bestuurlijk juridisch medewerker, ben jij beschikbaar voor 32-40 uur en heb je ervaring, dan snel verder! Wat bieden wij jou Een salaris van € 2.993-€ 4.494 bruto p/m Vaste urenomvang vanaf dag een! Wie ben jij HBO/WO werk- en denk niveau. Je bent een echte doener met goed inzicht Je bent communicatief vaardig Je bent Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Zuid Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, advies en : overheid