overheid beleid vacaturesVacatures Gelderland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Gelderland


De populairste vacatures in Gelderland
- Senior Adviseur Strategie en Beleid (24 uur) (HBO/Universitai
- Senior Adviseur Strategie & Beleid (24 uur)


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid beleid vacatures in Gelderland (Alle regio's)

Beleidsadviseur RO 2021-03-23
GE-Apeldoorn, Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een gemeentelijke instelling in Gelderland. Functieomschrijving Je gaat een kwalitatieve bijdrage leveren aan ruimtelijke vraagstukken! Je wordt verantwoordelijk voor complexe opgaven in het ruimtelijk domein en de veranderende rol van de overheid vraagt om een integrale aanpak. Jij kijkt over beleidsterreinen heen en brengt verschillende partijen en bela Naar volledige vacature.
Plancoördinator / Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling 2021-03-20
GE-Kerkdriel, Bedrijfsomschrijving www.yacht.nl Functieomschrijving Wat ga je doen? Je gaat aan de slag met ruimtelijke vraagstukken en adviseert hierover aan klanten, collega’s en het bestuur. Door de schaalgrootte van de gemeente kun jij je bezig houden met ruimtelijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Het opstellen van beleidsstukken op het terrein van ruimtelijke ordening of de begeleiding van Naar volledige vacature.
Verpleegkundige Beleidsadvisering Maatschappelijke Ondersteuning 2021-03-04
GE-Arnhem, Bedrijfsomschrijving Het betreft een organisatie gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen en jongeren met psychiatrische aandoeningen of ernstige psychosociale problemen op de gebieden wonen, werken en leven. Je zal deel uitmaken van een team professionals. Zelfstandigheid, ervaring en zaken snel eigen kunnen maken is belangrijk. Uiteraard is het ook van belang dat je goed kan samenwerken Naar volledige vacature.
Juridisch beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening 2021-03-01
GE-Gelderland, Bedrijfsomschrijving De gemeente luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. Zij zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. Zij helpen hen om oplossingen te vinden, soms door in coproductie samen te werken en soms door de regie te voeren. Zo werken ze aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds Naar volledige vacature.
Freelance teamleider Beleid, Inrichting en Beheer in Barendrecht (Freelancer) 2021-02-26
GE-Arhnem, Welkom bij het team Beleid van het Cluster Voorbereiding en Beheer. Het team Beleid werkt met een enthousiaste groep van 10 personen aan de kwaliteit van de openbare ruimte van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Het team is werkzaam in de volle breedte van de openbare ruimte en zoekt hiervoor de samenwerking met collega’s, gemeentebestuur en inwoners. Het team is op zoek naar een: teamleide Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker RO 2021-02-25
GE-Ede, Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een gemeentelijke instelling. Functieomschrijving Je gaat beleid vertalen naar visies en plannen en je bent verantwoordelijk voor het juist afhandelen van verzoeken van begin tot het eind van burgers en bedrijven. Wat houdt dit concreet in? Je levert beleidsadviezen op, op het gebied van de RO aan het bestuur (lokaal niveau); Je levert juridische bijdrage Naar volledige vacature.
Freelance teamleider Beleid, Inrichting en Beheer (Freelancer) 2021-02-25
GE-Arhnem, Welkom bij het team Beleid van het Cluster Voorbereiding en Beheer. Het team Beleid werkt met een enthousiaste groep van 10 personen aan de kwaliteit van de openbare ruimte van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Het team is werkzaam in de volle breedte van de openbare ruimte en zoekt hiervoor de samenwerking met collega’s, gemeentebestuur en inwoners. Het team is op zoek naar een: teamleide Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur RO 2021-02-21
GE-Zutphen, Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een gemeentelijke instelling in Gelderland. Functieomschrijving Je gaat een kwalitatieve bijdrage leveren aan ruimtelijke vraagstukken! Je wordt verantwoordelijk voor complexe opgaven in het ruimtelijk domein en de veranderende rol van de overheid vraagt om een integrale aanpak. Jij kijkt over beleidsterreinen heen en brengt verschillende partijen en bela Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker personeelszaken 2021-01-27
GE-Doetinchem, Wij zijn per direct op zoek naar een beleidsmedewerker personeelszaken voor een school in Doetinchem. Jouw werklocatie is echter bij jou thuis! De functie heeft een tijdelijk aspect van minimaal 3 maanden. Na deze periode wordt er gekeken naar een eventuele verlenging om eventueel zaken goed op te volgen of af te ronden. De functie is voor 24 uur die zeer flexibel is in te delen qua starttijd en w Naar volledige vacature.
Winkelmedewerker winkelwagenbeleid 2020-11-23
GE-Wageningen, Corona is het onderwerp van de dag. Wil jij er voor zorgen dat de mensen zich aan de regels kunnen houden, dan snel verder wat bieden wij jou Salaris volgens CAO be-en verwerkende Industrie wie ben jij Beschikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag Klantvriendelijk wat ga je doen Sinds Corona zijn er verschillende maatregelen voorgeschreven in Nederland. Bij de opdrachtgever zal je verantwoorde Naar volledige vacature.
Senior beleidsmedewerker RO 2020-11-20
GE-Winterswijk, Bedrijfsomschrijving Benieuwd naar deze vacature of de andere mogelijkheden binnen de Bouwkunde, Civiele Techniek of Ruimtelijke Ordening? Bel, app of mail mij dan gerust! Werken via Yacht betekent maatwerk. Aan de hand van jouw wensen kunnen we je helpen aan een vaste baan, interim-carrière of opdrachten als ZZP’er. Wij geloven in samenwerking, netwerk en persoonlijke ontwikkeling. Zo leiden de j Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker RO 2020-11-09
GE-Arnhem, Functiebeschrijving Jij zet graag je schouders onder het opbouwen van de gemeente en met jouw kennis in ruimtelijke ordening maak jij het verschil als Beleidsmedewerker RO! Een Beleidsmedewerker RO is onmisbaar in het fysieke domein! Gemeenteland is continu in verandering en veel burgers hebben hier een mening over. Als Beleidsmedewerker RO zorg jij er voor dat het belang van de burger op nummer é Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Duurzaamheid 2020-11-09
GE-Arnhem, Functiebeschrijving Met jouw kennis van energie en milieu draag jij als beleidsadviseur duurzaamheid jouw steentje bij aan het verduurzamen van de samenleving! De duurzaamheidsagenda is een belangrijke doelstelling binnen gemeenteland. Als beleidsadviseur duurzaamheid ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de duurzaamheidsagenda in de regio Gelderland. Je houdt je voornamelijk Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur milieu en afval 2020-10-07
GE-Winterswijk, Implementeer jij het afval aspect van de nieuwe omgevingswet in het beleid van deze gemeente? Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een beleidsadviseur milieu en afval voor 30 uur per week voor de duur van een jaar. Het betreft een interessante rol waarbij je verantwoordelijk zult zijn voor het contact tussen de omgevingsdienst Achterhoek, waarbij je verantwoordelijk be Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling 2020-09-28
GE-Nunspeet, Voor een gemeente in de regio van Nunspeet zijn wij op zoek naar een Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling. Functieomschrijving In de functie van Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: Je stelt bestemmingsplannen op die gericht zijn op het faciliteren van nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen. Vervolgens voer je overleg, draag je zorg voor d Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker 2020-09-18
GE-Ede, Locatie Ede Het Ctgb staat voor de deskundige en wetenschappelijk verantwoorde beoordelingen van gewasbeschermingsmiddelen en biociden binnen de kaders van Europese en nationale wetgeving. We dragen daarmee bij aan een verantwoord gebruik van deze middelen op nationaal en Europees niveau, met het oog op de veiligheid van mens, dier en milieu. Hoe? Door onze kennis in te zetten bij het ontwerp en d Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Gelderland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, beleid en : overheid