overheid beleid vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
-


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid beleid vacatures in Groningen (Alle regio's)

Beleidsondersteuner Crisisbeheersing 2021-05-06
GR-Groningen, Bedrijfsomschrijving Veiligheidsregio Groningen is dé partner op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing. Wij dragen bij aan de fysieke veiligheid door het verkleinen van risico’s en het bestrijden van branden, incidenten, rampen en crises. Als netwerkorganisatie werken we intensief samen met gemeenten, partners en omgeving. We richten onze organisatie zodanig in dat deze flexibel ins Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling 2021-04-24
GR-Groningen, Bedrijfsomschrijving Bij Yacht kun je alle kanten op: Kom je in dienst bij Yacht, en voer je diverse projecten uit bij onze opdrachtgevers? Daarvoor kennen we een prima CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een lease-auto behoort bij sommige functies tot de mogelijkheden. Minstens even interessant zijn je ontwikkelmogelijkheden; leerzame projecten, aangevuld met opleidingen en cursussen. Want je Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur 2021-04-07
GR-Groningen, Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Adviseur met oog en hart voor kwaliteit in de zorg voor 32-36 uur per week. wat bieden wij jou een mooi salaris; 32 tot 36 uur per week; uitzicht op vast contract; een leuke personeelsvereniging; collegas die net als jij alles uit de dag halen; korting op je sportabonnement. wie ben jij Wat neem jij mee? een afgeronde HBO+/WO opleiding; bi Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Onderwijs 2021-03-13
GR-Bedum, De gemeente Het Hogeland heeft wegens zwangerschapsverlof tijdelijk ruimte voor een Medewerker Beleidsuitvoering Onderwijs. Wat bieden wij jou Schaal 9 (min €17,67 max € 25,93) 4 maanden Bedum 28 uur per week Wie ben jij Je bent ondernemend, proactief, flexibel, transparant en oplossings- en klantgericht zijn eigenschappen die je als medewerker beleidsuitvoering hebt. Verder beschik je over aantoo Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur beheer vastgoed en gebouwen 2021-03-12
GR-Delfzijl, Bedrijfsomschrijving Bij Yacht kun je alle kanten op: Kom je in dienst bij Yacht, en voer je diverse projecten uit bij onze opdrachtgevers? Daarvoor kennen we een prima CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een lease-auto behoort bij sommige functies tot de mogelijkheden. Minstens even interessant zijn je ontwikkelmogelijkheden; leerzame projecten, aangevuld met opleidingen en cursussen. Want je Naar volledige vacature.
(Beleids-) Medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling Buitengebied 2021-02-16
GR-Provincie Groningen, Bedrijfsomschrijving Onze klant is een jonge gemeente in de provincie Groningen met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus met een eigen verhaal en eigen kernwaarden. Samen zijn we er voor onze inwoners. Dat is waar onze opdrachtgever voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening 2020-11-13
GR-Groningen, Functiebeschrijving Afwisseling en zekerheid combineren? Maandag biedt jou mogelijkheden om bij verschillende gemeentes en provincies werkzaam te zijn als Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening, met de zekerheid van een vast contract. Uren van jouw dienstverband zijn in overleg met elkaar af te stemmen. In de functie van Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening ben je onder andere verantwoordelijk v Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Wonen (Versterken en Vernieuwen) 2020-11-05
GR-Groningen, Bedrijfsomschrijving Werken via Yacht betekent maatwerk. Aan de hand van jouw wensen kunnen we je helpen aan een vaste baan, interim-carrière of opdrachten als ZZP’er. Wij geloven in samenwerking, netwerk en persoonlijke ontwikkeling. Zo leiden de juiste gesprekken naar de beste plekken. Waar je als professional het verschil kunt maken. Voor jou, de opdrachtgever én Yacht. Heb je interesse in deze Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Wonen 2020-11-05
GR-Groningen, Bedrijfsomschrijving Werken via Yacht betekent maatwerk. Aan de hand van jouw wensen kunnen we je helpen aan een vaste baan, interim-carrière of opdrachten als ZZP’er. Wij geloven in samenwerking, netwerk en persoonlijke ontwikkeling. Zo leiden de juiste gesprekken naar de beste plekken. Waar je als professional het verschil kunt maken. Voor jou, de opdrachtgever én Yacht. Heb je interesse in deze Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Sociaal Domein 2020-11-04
GR-Groningen, Functiebeschrijving Voor een gemeente in het noorden van het land hebben we een leuke vacature als Beleidsmedewerker Sociaal Domein voor 30 uur per week vanaf 4 januari 2021. Takenpakket: - Diverse en ad hoc inzet op het gebied van Wmo (maatwerkbeleid, beleidsondersteuning contractmanagement) - Projectleiding doorontwikkeling Toezicht Kwaliteit en Rechtmatigheid Wmo - Ambtelijke ondersteuning Advi Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Financiën gemeente Loppersum 2020-10-19
GR-Loppersum, Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en help jij de gemeente Loppersum graag verder op weg? Wij zoeken per direct een beleidsmedewerker financiën voor 32 uren per week tot in ieder geval 1 januari 2021. Hierna is er nog een optie op 2 keer 3 maanden verlenging. Let op: deze vacature staat open tot woensdag 21 oktober. Wat bieden wij jou Min. € 17,67 - max. € 25,95 bruto per uur Contract tot 1 j Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker WOZ 2020-05-30
GR-BEDUM GN, Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend. Voor het team WOZ zoeken we een ervaren taxateur die op korte termijn beschikbaar is voor het afhandelen van bezwaarschiften tegen de WOZ- Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening 2020-05-08
GR-Groningen, Nederland, Interessante opdrachten als Beleidsmedewerker via Yacht! Functieomschrijving Werk jij momenteel als Beleidsmedewerker in de Ruimtelijke Ordening, maar ben je op zoek naar een baan met meer afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Zou je graag je kennis en werkveld willen verbreden door op verschillende plekken aan verschillende opgaven te werken? Vanuit Yacht hebben wij een groot netw Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening 2020-03-13
GR-Loppersum, Adviseren en coördineren van Ruimtelijke Ordening beleid! Functieomschrijving Ben jij een planoloog met een aantal jaren werkervaring als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening en wil je samen met Yacht doorgroeien en je verder ontwikkelen? Word dan onze nieuwe collega en ga de uitdaging aan om je expertise bij verschillende organisaties in te zetten! Samen gaan we op zoek naar de leukste en meest Naar volledige vacature.
Adviseur / Beleidsmedewerker Openbare Ruimte 2020-03-03
GR-Appingedam, Werk samen met Yacht aan uitdagende, civieltechnische projecten! Functieomschrijving Wil jij meehelpen aan het beheer en onderhoud van de openbare ruimte bij de gemeente Appingedam? Ik heb een mooie opdracht beschikbaar als Adviseur / Beleidsmedewerker Openbare Ruimte voor 32-36 uur per week. De opdracht loopt tot eind dit jaar met een optie tot verlenging. Als Adviseur/Beleidsmedewerker Openbare Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker / Toezichthouder VTH / Kamerverhuur 2020-02-28
GR-Groningen, Combineer Beleid en Toezicht in deze nieuwe, uitdagende functie Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan een goed en toekomstbestendig beleid op het gebied van kamerverhuur in de grootste studentenstad van het Noorden? Dan heb ik dé vacature voor jou: word Beleidsmedewerker / Toezichthouder bij de gemeente Groningen! Als Beleidsmedewerker / Toezichthouder VTH / Kamerverhuur komt de bel Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, beleid en : overheid