overheid beleid vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- projectleider / beleidsmedewerker civiele techniek
- Beleidsmedewerker Huisvesting
- Beleidsadviseur regiostimulering
- FNV Jong zoekt Beleidsmedewerker (m/v)
- HUISHOUDHULP LOKEREN bij GREENHOUSE - Aldron NV in LOKEREN
- projectleider / beleidsmedewerker civiele techniek
- Beleidsadviseur Vastgoed (m/v) (HBO) - Headhuntersteam Amster
- BELEIDSMEDEWERKER HRM
- Medewerker Bedrijfsbureau/ Beleidsmedewerker (24-32 uur/ week
- Relatiebeheerder/Beleidsmedewerker


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid beleid vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Projectleider / (Beleids)adviseur Wonen en Ruimtelijke Ontwikkeling (RO) 2021-05-07
NH-Zaandam, Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken? Zaanstad heeft de ideale schaalgrootte: groot genoeg voor een boeiend en dynamisch takenpakket, maar compact genoeg om betekenisvolle input te kunnen leveren en zelf het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Je zit met bestuurders aan tafel. Je mag hier echt wat doen! Als je hier met een onderwerp aan de slag gaat, dan is h Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker 2021-05-03
NH-Hoofddorp, Het komende jaar kun jij een leuke baan in je bezit hebben! Doe je het goed, zeker wel langer! Stichting Lira, die eerlijke vergoedingen voor tekstmakers uitbetaald, is op zoek naar een beleidsmedewerker voor 32-38 uur in week. wat bieden wij jou uitzicht op vaste baan salaris o.b.v. ervaring flexibele werktijden uitdagende en afwisselende baan informele en collegiale bedrijfscultuur werken vanuit Naar volledige vacature.
Beleidsondersteuner 2021-05-01
NH-Haarlem, Ben jij de beleidsondersteuner die wij zoeken? Provincie Noord-Holland is op zoek naar jou! Je kan zo aan de slag! Voor € 2416.44 (of meer) kan jij minimaal 24 tot maximaal 32 uur aan het werk tot 31 mei 2022. Wat bieden wij jou Salaris vanaf € 15,49 tot € 22,19! Je werkt thuis, zodra het mag ook weer op kantoor! UItdagende baan voor minimaal 1 jaar! Aan de slag voor provincie Noord-Holland! Een o Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker 2021-04-17
NH-Hoofddorp, Het komende jaar kun jij een leuke baan in je bezit hebben! Doe je het goed, zeker wel langer! Stichting Lira, die eerlijke vergoedingen voor tekstmakers uitbetaald, is op zoek naar een beleidsmedewerker voor 32-38 uur in week. wat bieden wij jou uitzicht op vaste baan salaris o.b.v. ervaring flexibele werktijden uitdagende en afwisselende baan informele en collegiale bedrijfscultuur werken vanuit Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Duurzaamheid 2021-02-21
NH-Amsterdam, Ben jij een echt gangmaker? Weet jij anderen aan te zetten tot actie? Randstad Onderwijs zoekt een beleidsmedewerker die vol overtuiging en enthousiasme het bewustzijn rondom duurzaamheid wil vergroten onder studenten en medewerkers van een MBO College in Amsterdam. wat bieden wij jou Salaris in schaal 8 (cao MBO) Werken bij een MBO met een focus op zorg & welzijn Contract op uitzendbasis Flexibel Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker 2021-02-19
NH-Hoofddorp, Het komende jaar kan jij een leuke baan in je bezit hebben! Doe je het goed, misschien wel langer! Stichting Lira, die eerlijke vergoedingen voor tekstmakers uitbetaald, is op zoek naar een beleidsmedewerker voor 32-38 uur in week. wat bieden wij jou uitzicht op vaste baan salaris o.b.v. ervaring flexibele werktijden uitdagende en afwisselende baan informele en collegiale bedrijfscultuur werken va Naar volledige vacature.
Beleidscoördinator 2021-02-01
NH-Amsterdam, De allerleukste non-profit organisatie van Amsterdam is op zoek naar een Beleidscoördinator! Wil je werken in een dynamische omgeving, waarin je het verschil kunt maken voor kinderen uit kwetsbare wijken? Wil je maatschappelijk relevant werk doen, waarbij je inhoudelijk met je vak bezig kunt zijn? Dan is deze baan als Beleidscoördinator echt iets voor jou! Beleidscoördinator (fulltime, 40 uur per Naar volledige vacature.
Procesmanager / Beleidsimplementatie VTH, Wonen en Ruimtelijke Ordening 2021-01-30
NH-Zaandam, Bedrijfsomschrijving Werken bij Zaanstad is werken in een inspirerende omgeving. Ons moderne stadhuis ondersteunt het nieuwe werken met technologische toepassingen en is zo opgezet dat samenwerken met de ongeveer 1200 collega’s (bijna) vanzelf gaat. De ambities en vraagstukken van Zaanstad zijn groot en de middelen zijn beperkt, dat betekent dat we creatief en innovatief moeten zijn. Dat bereiken Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur 2021-01-29
NH-Lijnden, Beleidsadviseur ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), Lijnden Kansen omzetten naar een transparante strategie. Jij vertegenwoordigt ondernemers én arbeidsmigranten in de uitzendbranche. Hier maak jij je sterk voor als beleidsadviseur Arbeidsmigratie bij de ABU 525 ondernemers en ruim 200.000 arbeidsmigranten die via de uitzendbranche werken, rekenen op jou als beleidsadviseur Arbeidsmigratie. Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Arbeidsmigratie 2021-01-14
NH-Lijnden, Beleidsadviseur Arbeidsmigratie ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), Lijnden Kansen omzetten naar een transparante strategie. Jij vertegenwoordigt ondernemers én arbeidsmigranten in de uitzendbranche. Hier maak jij je sterk voor als beleidsadviseur Arbeidsmigratie bij de ABU 525 ondernemers en ruim 200.000 arbeidsmigranten die via de uitzendbranche werken, rekenen op jou als beleidsadviseur A Naar volledige vacature.
Junior beleidsadviseur (32-36 uur) 2020-12-12
NH-Amsterdam, Functieomschrijving U bent een beleidsadviseur die ideeën vertaalt naar concrete maatregelen en voor deze complexe vraagstukken gaat u op zoek naar duurzame oplossingen via onderzoek en analyse. Wie? Onze opdrachtgever, een gemeente in Noord-Holland, is op zoek naar een junior beleidsadviseur. De gemeente waarvoor u gaat werken bestaat uit 5 clusters, een bestuurs- en concernstaf en uit 7 bestuurs Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur wonen (32-36 uur) 2020-11-30
NH-Hilversum, Functieomschrijving U bent een stevige persoonlijkheid die verantwoordelijk is voor de beleidsontwikkeling en bestuurlijke advisering op het gebied van wonen bij een jonge gemeente. Wie? Onze opdrachtgever is een jonge gemeente ten noorden van Hilversum met 57.000 inwoners en bijna 400 medewerkers. De gemeente zoekt een beleidsadviseur wonen vanwege het zwangerschapsverlof van de huidige beleidsad Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Risicobeheersing 2020-11-19
NH-Amsterdam, Veiligheidsregio/Brandweer Amsterdam-Amstelland zoekt: Beleidsadviseur Risicobeheersing Samen voor een veilige leefomgeving, kom jij ons helpen met het opstellen van beleid? 36 uur per week, Locatie: Kazerne Nico (IJ-tunnel 4) Veiligheidsregio/ Brandweer Amsterdam-Amstelland Ons werk stopt nooit. Dag in, dag uit staan wij klaar om te beschermen wat waardevol is. Wij bestrijden crisis, brand, redde Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Groen 2020-11-13
NH-Alkmaar, Functiebeschrijving Als Beleidsmedewerker Groen ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van kaders en beleidslijnen naar (ruimtelijke) ontwerpen. Je bereidt plannen voor ter realisatie, op een specifiek terrein van de openbare ruimte en adviseert over technisch aspecten van (beleid)voorstellen, ontwerpen en plannen. Daarnaast houd je rekening met grote investeringen op tactisch niveau die gezic Naar volledige vacature.
Projectmedewerker/beleidsadviseur Corona projectteam, Gemeente Heemstede 2020-10-05
NH-HEEMSTEDE, Locatie Heemstede Functieomschrijving Voor het Corona projectteam in Heemstede zijn wij per direct op zoek naar een projectmedewerker/ beleidsadviseur voor 3 dagen per week, voor een periode van een half jaar met mogelijk verlenging. Corona projectteam Het Corona projectteam heeft als opdracht om alle golfbewegingen rondom externe ontwikkelingen in het kader van het Corona virus op te vangen en te Naar volledige vacature.
P&O/Beleidsadviseur 2020-09-09
NH-Amsterdam, Veiligheidsregio/Brandweer Amsterdam-Amstelland zoekt P&O/BELEIDSADVISEUR (v/m) 36 uur p/w Locatie: kazerne Willem (Ringdijk 98) Werken bij Brandweer Amsterdam-Amstelland Ons werk stopt nooit. Dag in, dag uit staan wij klaar om te beschermen wat waardevol is. Wij bestrijden brand, redden levens en verlenen hulp bij ongevallen. Liever nog zijn we problemen een stap voor. Daarom zetten we ons in voo Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, beleid en : overheid