overheid beleid vacaturesVacatures Overijssel infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Overijssel


De populairste vacatures in Overijssel
- Beleidsondersteuner invordering (HBO) - Start People LAU Ensc


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid beleid vacatures in Overijssel (Alle regio's)

Senior Medewerker Strategie & Beleid 2021-04-20
OV-Enschede, De Woonplaats is een woningcorporatie voor onze huidige én toekomstige huurders in Twente en de Achterhoek. Zij handelen vanuit onze missie: ‘goede en betaalbare woningen voor onze sociale doelgroep in prettige en leefbare buurten, op een maatschappelijk verantwoorde wijze, nu en in de toekomst.’ De Woonplaats is volop in ontwikkeling. Woningcorporatie de Woonplaats is op zoek naar een Senior Mede Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker 2021-04-08
OV-Zwolle, Wil jij ook een bijdrage leveren in de strijd tegen Covid-19 en wil je aan de slag in een dynamische omgeving? Wij zoeken een beleidsmedewerker voor GGD IJsselland. Wat bieden wij jou Salaris tussen €2973-€4494 bruto per maand bij 36u Fulltime aan de slag Werken bij GGD IJsselland Afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatief Tijdelijke baan, zolang project duurt Wie ben jij Jij bent iemand d Naar volledige vacature.
Juridisch beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening en verkeer 2021-03-31
OV-Borne, Functieomschrijving Voor de gemeente Borne zijn wij op zoek naar een (juridisch) beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en verkeer. In de rol van beleidsmedewerker RO begeleid je ruimtelijke plannen inhoudelijk en procedureel. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan collegas en aan het bestuur op het gebied van ruimtelijke ordening. Naast dat je advies geeft op het gebied van ruimtelijke orden Naar volledige vacature.
Ervaren ecoloog natuurwetgeving en -beleid 2020-12-23
OV-Deventer, Wil jij als ecoloog je stempel drukken in grote, complexe en multidisciplinaire projecten? “Boerenprotesten op het Malieveld tegen het Nederlandse stikstofbeleid” “Natuur- en milieuorganisaties op de bres voor de rugstreeppad en zandhagedis in Zandvoort” “Provincie koopt boerderijen door hele land op voor Logistiek Park Moerdijk” Deze koppen zijn nog maar een fractie van de onderwerpen die het laa Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening 2020-11-23
OV-Enschede, Functiebeschrijving Jij als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening bent onmisbaar in dit fysieke domein. In jouw rol zorg je ervoor dat de belangen van de inwoners voorop staan en doet er alles aan om deze belangen te behartigen. Als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening weet jij als geen ander wat er speelt binnen de gemeente waarin jij werkzaam bent en dit communiceer jij vervolgens richting je Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Sociaal Domein 2020-11-18
OV-Enschede, Functiebeschrijving Werken om een verschil te maken! Als Beleidsmedewerker moet je een brede kennis hebben binnen het sociaal domein. Heb jij dus kennis van wmo, participatiewet en jeugdwet dan kom ik graag in contact met jou. Een beleidsmedewerker slaat zijn slag met het verder ontwikkelen van beleid en het uitvoeren van dit beleid. Je schrijft beleidsnotas, -adviezen, memos en brieven. Door de Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Duurzaamheid 2020-11-16
OV-Enschede, Functiebeschrijving Jij wil graag bijdragen aan een duurzame aanpak in Nederland. Als Beleidsadviseur Duurzaamheid is jouw expertise van groot belang! Als Beleidsadviseur Duurzaamheid ben jij de aanjager van de verduurzaming, energietransitie en het behalen van doelen uit het klimaatakkoord. Als Beleidsadviseur Duurzaamheid ga jij hieraan je bijdrage leveren door het ontwikkelen van beleid maar oo Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening 2020-11-16
OV-Enschede, Functiebeschrijving Jij bent continue bezig met de ruimte om je heen en wil bijdragen aan een betere leefomgeving! Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening ben jij op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en ben jij de verbindende factor tussen de gemeente, inwoners, ondernemers en andere belangengroepen. De Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening vervul je een sleutelpositie bij Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Corona 2020-11-07
OV-Zwolle, Functiebeschrijving In nauwe samenwerking met de projectmanagers, informatiemanager en beleidsadviseur richt je de projectorganisatie Corona verder in. Je volgt actief landelijke en regionale ontwikkelingen op het gebied van Corona en brengt positieve en negatieve consequenties in beeld. Je vertaalt vastgesteld beleid naar concrete werkprocessen in samenspraak met de collegas. Je evalueert de ree Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Minimabeleid, Schulddienstverlening en Participatie 2020-11-04
OV-Raalte, Functiebeschrijving Voor een gemeente in de regio van Zwolle ben ik op zoek naar een parttime Beleidsadviseur Minimabeleid, Schulddienstverlening en Participatie. Je komt te werken bij een dynamische gemeente. Er wordt hard gewerkt, collegas helpen elkaar graag en weten hoe een feestje gebouwd moet worden. Maar ook dat het niet achter elke voordeur een feestje is. Inwoners kunnen rekenen op onder Naar volledige vacature.
Financieel Beleidsmedewerker 2020-11-03
OV-Hengelo OV, Voor een Scholengroep in Hengelo zijn we op zoek naar een doorgewinterde financieel specialist met ruime financiële en bedrijfseconomische kennis, die in staat is onderwijsbeleid in financieel beleid te vertalen. Je krijgt een contract voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. wat bieden wij jou Max. €5012 bruto p.m. bij een fulltime werkweek. Jaarcontract, met uitzicht op vast. West- Naar volledige vacature.
(Beleids-)medewerker ruimtelijke ordening 2020-10-30
OV-Zwolle, Functiebeschrijving Voor onze opdrachtgever in Overijssel ben ik op zoek naar een (beleids-)medewerker ruimtelijke ordening voor 32 – 36 uur per week voor minimaal een jaar! Bij deze gemeente maken ze het verschil door persoonlijke en betrokken werkwijze. Ze halen maximaal profijt uit de ‘kracht van de kleine gemeente. Deze gemeente is op zoek naar een (beleids-)medewerker die een bijdrage wil le Naar volledige vacature.
Beleidsontwikkelaar stikstof 2020-10-30
OV-Zwolle, Functiebeschrijving Voor onze opdrachtgever in Overijssel ben ik op zoek naar een senior beleidsontwikkelaar stikstof. Het gaat om een opdracht voor 28 – 32 uur per week voor (minimaal) heel 2021. In Overijssel wordt gewerkt aan de aanpak Stikstof via vijf schakels: Met bronmaatregelen moet de stikstof in 2030 aanzienlijk gedaald zijn Met natuurmaatregelen herstellen we de natuur Door heldere rege Naar volledige vacature.
Beleidsmedewerker Beheer Fysieke Ruimte 2020-08-24
OV-Losser, Wil jij werk wat er echt toe doet? Werk met grote maatschappelijke relevantie? Dan is een baan als Beleidsmedewerker Beheer Fysieke Ruimte bij de gemeente Losser misschien iets voor jou! Functie omschrijving In deze functie krijg je te maken met een verscheidenheid aan onderwerpen. Van groen tot verharding van wegen en van riolering tot openbare verlichting. Als beleidsmedewerker bij het team Behe Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Ruimtelijke ontwikkeling 2020-08-12
OV-Overijssel, Ben jij degene die buiten de kaders durft te denken en daarmee bijdraagt aan de ruimtelijke ontwikkeling van deze gemeente? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving Jij bent als beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling verantwoordelijk om binnen de gemeentelijke kaders tot resultaten te komen. Hierbij ben jij creatief en werk je integraal. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen va Naar volledige vacature.
Beleidsadviseur Sociaal Domein 2020-07-20
OV-Enschede, Ben jij de beleidsadviseur die Enschede klaarstoomt voor een inclusieve stad? Gemeente Enschede zoekt een Beleidsadviseur Sociaal Domein. Functie omschrijving Als beleidsadviseur voelt het voor jou heel natuurlijk om in een politiek-bestuurlijke organisatie te werken. Vol enthousiasme buig jij je over enkele dossiers die onder jouw ‘eigenaarschap’ vallen. Dit zijn in ieder geval de dossiers PGB-be Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Overijssel :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, beleid en : overheid