overheid management vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Commercieel beleidsmedewerker - 24 uur - O110075 (HBO) - Pre
- Accountmanager HRM Overheid
- Senior Contract & Leveranciermanager (HBO) - Flexibility,
- Teamleider Anesthesie (15959) (MBO/HBO) - FunktieMediair, Pu
- ICT Manager/Projectleider (HBO) - Creyf s Uitzendbureau Amste
- Kun jij alle facetten van de ICT vormgeven? ICT Manager Proje
- Hoofdtechnicus (MBO) - Maintec Harlingen, Den Helder
- ICT Manager / Projectleider (HBO/Universitair) - Manpower Ams
- Behandelcoordinator Jeugd (GZ-Psycholoog/Orthodpedagoog) (HBO


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid management vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Managementondersteuner Directie, Rijkswaterstaat 2021-05-07
NH-Haarlem, Ben jij een ervaren managementondersteuner? En heb jij ervaring met het ondersteunen van een directie bij de overheid? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Een baan bij de Rijksoverheid, bij Rijkswaterstaat Voor 36 uur per week. Tot eind september én optie tot verlenging. Gratis opleidingen via ons platform MijnGroei! Hopelijk snel werken op kantoor in Haarlem. Tussen €2.422,62 en €3.157,60 pe Naar volledige vacature.
Projectleider / (Beleids)adviseur Wonen en Ruimtelijke Ontwikkeling (RO) 2021-05-07
NH-Zaandam, Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken? Zaanstad heeft de ideale schaalgrootte: groot genoeg voor een boeiend en dynamisch takenpakket, maar compact genoeg om betekenisvolle input te kunnen leveren en zelf het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Je zit met bestuurders aan tafel. Je mag hier echt wat doen! Als je hier met een onderwerp aan de slag gaat, dan is h Naar volledige vacature.
Projectmanager openbare ruimte (32-36 uur) 2021-05-07
NH-Amstelveen, Functieomschrijving U bent een klantgerichte projectmanager die binnenstedelijke projecten bij een gemeente uitvoert op het gebied van wegen, verkeer en recreatie van initiatiefase tot en met de oplevering. Wie? De afdeling Projecten en Advies Buitenruimte van deze veelzijdige gemeente zoekt 2 projectmanagers voor de openbare ruimte. De gemeente zet zich in voor een ondernemende, groene en interna Naar volledige vacature.
Teamleider ICT 2021-05-06
NH-Alkmaar, Randstad Onderwijs is met ingang van 1 juli op zoek naar een teamleider ICT. Je bent een echte leider en denkt oplossingsgericht. Het dienstverband loopt tot aan de zomer van 2022. Het gaat hier om een groot en bruisend MBO College in Alkmaar waar veel verschillende opleidingen worden aangeboden. wat bieden wij jou Een salaris van maximaal €4939,- (obv full time) Een reiskostenvergoeding conform c Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-05-05
NH-Haarlem, Voor het Noord-Hollands Archief zijn wij op zoek naar een ervaren management assistent met een grote interesse voor het archiveren van stukken. Jij zal 24 uur in de week werkzaam zijn in een heel tof kantoor; namelijk de Janskerk in Haarlem! Ben je geinteresseerd? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou €2.810 - €3.176 o.b.v 36-urige werkweek Prachtige werkplek in de Janskerk 24 uur per week (din Naar volledige vacature.
Assistent Service Center Manager 2021-05-04
NH-Amsterdam, Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche? Vind jij het leuk om met klanten te schakelen, maar maakt het jou ook niet uit om af en toe bij te springen en een band te verwisselen? Dan is deze baan echt wat voor jou! wat bieden wij jou Amsterdam! De eerste uren maak je via Randstad! Het salaris ligt tussen de €2800 en €3500! De koffie staat altijd klaa Naar volledige vacature.
Supply Chain Coordinator 2021-05-03
NH-Schiphol, Cargill is looking for a Supply Chain Coordinator to take responsibility over their domestic shipments, interact with the stakeholders and handle the required documentation. This position is temporary, but afterwards there is the possibility of extension or moving to a different position within Cargill. As Supply Chain coordinator you will be part of the Cargill Agricultural Supply Chain (CASC) de Naar volledige vacature.
Office Coordinator 2021-04-29
NH-Amsterdam, Heb jij meerdere jaren leidinggevende ervaring als teamleider of manager en ben je sociaal ingesteld? Sta jij sterk in je schoenen en ben jij thuis in een virtuele omgeving? Dan is deze functie misschien wel op jouw lijf geschreven! Voor Teladoc Health een mondiale leider in virtuele zorg zijn wij op zoek naar een vaste Office Coordinator. Lees hieronder snel verder over de vacature! wat bieden wi Naar volledige vacature.
Information Security Manager 2021-04-23
NH-Leiden, Bedrijfsomschrijving Our client is an international foundation, committed to helping families living in poverty to have a better everyday life and to create a healthy environment. They work with a significant number of partners and they support programmes all over the world to create a future where as many people can thrive from. The organization has grown over the past few years and has above 75 Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-04-23
NH-Haarlem, Voor het Noord-Hollands Archief zijn wij op zoek naar een ervaren management assistent met een grote interesse voor het archiveren van stukken. Jij zal 24 uur in de week werkzaam zijn in een heel tof kantoor; namelijk de Janskerk in Haarlem! Ben je geinteresseerd? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou €2.810 - €3.176 o.b.v 36-urige werkweek Prachtige werkplek in de Janskerk 24 uur per week (din Naar volledige vacature.
Klantmanager woonurgenties 2021-04-22
NH-Noord-Holland, Bedrijfsomschrijving Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet. Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein haal i Naar volledige vacature.
Training Project Manager 2021-04-22
NH-Amsterdam, We are looking for a Training Project Manager for our client Boehringer Ingelheim. In this role you support the LEAD GTM program for 8 MIDI (mid-sized European countries) operating units. LEAD GTM is the skills development program that aims to make the colleagues ready for the requirements for their roles now and in the future. You will give full support to the Training Excellence Manager, the pri Naar volledige vacature.
Klantmanager werk & inkomen (nadruk op de rechtmatigheid) Statushouders 2021-04-21
NH-Noord-Holland, Bedrijfsomschrijving Wij vertellen je graag tijdens een persoonlijk gesprek meer over onze opdrachtgever! We kunnen je wel al vertellen dat je in een warm bad terecht komt. Functieomschrijving Als klantmanager voor deze gemeente ben je de regisseur van je klanten en zet je waar nodig specialisten in. Je verzorgt onder meer de intake met klanten en je handelt de aanvragen levensonderhoud af in het Naar volledige vacature.
Manager team VTH (36 uur) 2021-04-21
NH-Amsterdam, Functieomschrijving U geeft sturing aan het team VTH en begeleidt de veranderprocessen naar optimale vergunningverlening bij een gemeente in Noord-Holland. Wie? Dit stadsdeel van een G4-gemeente zoekt een manager voor het team dat de vergunningaanvragen behandelt. In totaal zijn er 7 stadsdelen die elk de schakel zijn tussen de buurt en het stadhuis, met een eigen dagelijks bestuur en stadsdeelcom Naar volledige vacature.
Procesmanager Parkeren 2021-04-21
NH-Zaandam, Bedrijfsomschrijving Werken bij Zaanstad is werken in een inspirerende omgeving. Het moderne stadhuis ondersteunt het nieuwe werken met technologische toepassingen en is zo opgezet dat samenwerken met de ongeveer 1200 collega’s (bijna) vanzelf gaat. De ambities en vraagstukken van Zaanstad zijn groot en de middelen zijn beperkt, dat betekent dat we creatief en innovatief moeten zijn. Dat bereiken Naar volledige vacature.
Procesmanager Stedelijke ontwikkeling 2021-04-18
NH-Zaandam, Bedrijfsomschrijving Werken bij Zaanstad is werken in een inspirerende omgeving. Ons moderne stadhuis ondersteunt het nieuwe werken met technologische toepassingen en is zo opgezet dat samenwerken met de ongeveer 1200 collega’s (bijna) vanzelf gaat. De ambities en vraagstukken van Zaanstad zijn groot en de middelen zijn beperkt, dat betekent dat we creatief en innovatief moeten zijn. Dat bereiken Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, management en : overheid