overheid management vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
- senior secretaresse/managementassistent Donorvoorlichting (MB
- Klantmanager WMO
- Accountmanager inhuur - U brengt de inhuurvraag van de aanvra
- Hoofd Communicatie
- Manager(s) Zorg intramuraal en extramuraal ? FWG 60 - Regio R
- Integraal klantmanager
- Office Manager (HBO) - Start People Professionals Amsterdam,
- Coordinator Cursusadministratie - Amsterdam (32-40 uur) 1100
- Relatiegerichte accountmanager met ervaring in ict (software)
- Klantmanager Werk


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid management vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Projectleider Implementatie Omgevingswet 2021-05-05
UT-Nederland, Bedrijfsomschrijving Al meer dan 34 jaar levert BMC oplossingen voor vraagstukken binnen de complexe context van de publieke sector. Met een ondernemende mentaliteit en nuchtere aanpak gaan we steeds voor maximaal maatschappelijk resultaat, in ideeën én uitvoeringskracht. We zetten onze expertise en innovatiekracht in om elke dag beter te worden, voor elkaar en onze opdrachtgevers. Voor inwoners, Naar volledige vacature.
Projectleider Gebiedsontwikkeling 2021-05-05
UT-Nederland, Blijven groeien als Projectleider Gebiedsontwikkeling. Op iedere plek, in elke nieuwe opdracht. Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-05-04
UT-Utrecht, Voor verschillende onderdelen binnen de Rijksoverheid zijn wij voor langere tijd op zoek naar enthousiaste en gedreven managementondersteuners om verschillende teams en secretariaten te versterken. Deze functies hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden. Je werkt rond de 32-36u maar we krijgen ook wel eens parttime functies binnen dus ook al kan je minder werken, solliciteer zeker! wat bieden w Naar volledige vacature.
Projectleider RO (32 uur) 2021-05-03
UT-Houten, Functieomschrijving Als projectleider RO heeft u ervaring met het integraal aansturen van gebiedsontwikkelingsprojecten van een gemeente, waarbij uitnodigingsplanologie centraal staat in de werkwijze. Wie? Onze opdrachtgever, een gemeente, is op zoek naar een projectleider die werkt aan de contouren van het ruimtelijk beleid van de gemeente. De gemeente is met ongeveer 50.000 inwoners een middelgr Naar volledige vacature.
Projectleider IT 2021-05-02
UT-Utrecht, Van wifi voor onze wooncomplexen tot IT building management, als projectleider IT ben jij in de lead. Met een heldere en professionele aanpak speel jij vandaag in op de ontwikkelingen van morgen. IT-projecten en wooninnovaties in goede banen leiden Goede internetvoorzieningen zijn tegenwoordig onmisbaar. Zeker als je studeert. Online colleges volgen, samenwerken, papers schrijven en research doen, Naar volledige vacature.
Projectleider Verkeersregelinstallaties 2021-05-02
UT-Utrecht, Bedrijfsomschrijving Je komt in een team waar André Struijs de Teamleider is en in totaal 40 mensen aanstuurt. Een echte Peoplemanager met oog voor de mens, hij biedt een luisterend oor en weet mensen goed in hun kracht te zetten en aan elkaar te verbinden. Je krijgt van hem het vertrouwen om je rol naar vrijheid in te vullen. Binnen de gehele organisatie heerst een open, toegankelijke cultuur. Er Naar volledige vacature.
Projectmanager ruimtelijke ontwikkeling (32 uur) 2021-04-29
UT-Woerden, Functieomschrijving Als projectmanager ziet u altijd kansen, bent u creatief in het vinden van nieuwe oplossingsrichtingen en leidt u diverse projecten van een gemeente op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Wie? Onze opdrachtgever, een gemeente in de provincie Utrecht, is op zoek naar een projectmanager ruimtelijke ontwikkeling. De gemeente voelt een grote maatschappelijke verantwoordelijkhe Naar volledige vacature.
Projectleider vastgoed (32-36 uur) 2021-04-29
UT-Utrecht, Functieomschrijving U bent een projectleider vastgoed die binnen het cluster Vastgoed onder andere verantwoordelijk is voor de verkoop van gemeentelijk vastgoed en de aanleg en renovatie van kunstgrasvelden. Wie? Onze opdrachtgever, een gemeente, is ter versterking van het team op zoek naar een projectleider vastgoed. De gemeente is een middelgrote stad met bijna 50.000 inwoners. Samen met 350 col Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-04-28
UT-Bunnik, Voor onze opdrachtgever in Bunnik zijn wij op zoek naar een ervaren management assistent voor 36-40 uur in de week. Je zult aan de slag gaan op basis van uitzenden tot september 2021. Ben jij ervaren in agendabeheer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou € 2600 - € 3700 op basis van 40 uur 36 - 40 uur per week over 5 dagen tot september 2021 Bunnik wie ben j Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-04-24
UT-Bunnik, Voor onze opdrachtgever in Bunnik zijn wij op zoek naar een ervaren management assistent voor 30 uur in de week. Je zult aan de slag gaan op basis van uitzenden tot september 2021. Ben jij ervaren in agendabeheer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salarisrange van €2600 - €3700 op basis van 36 uur 30 uur per week verspreid over 3 tot 4 dagen aan de slag Naar volledige vacature.
Senior gebiedsmanager (36 uur) 2021-04-23
UT-Nieuwegein, Functieomschrijving Houdt u van grote complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen met een hoog ambitieniveau? Dan is de gebiedsopgave City bij deze gemeente iets voor u. Wie? Deze gemeente in de omgeving van Utrecht zoekt een senior gebiedsmanager voor het behalen van de ambitie om de duurzaamste stad van Nederland te worden met het project City. De gebiedsopgave van City is uitdagend en diver Naar volledige vacature.
(Junior) Recruitment Consultant BMC Sociaal Domein Management & Beleid 2021-04-22
UT-Amersfoort, Bedrijfsomschrijving Een sterk BMC BMC draagt bij aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector. Met raad en daad: advies dat anticipeert op nieuwe ontwikkelingen én praktische implementatie. Hierbij staat het maatschappelijk resultaat voor de inwoner, de leerling en de cliënt centraal. BMC - onderdeel van Yacht, label van de Randstad Groep - is dé Naar volledige vacature.
Accountmanager Data en Dienstverlening 2021-04-21
UT-Amersfoort, Functieomschrijving Een rol als accountmanager vervullen binnen het BMC domein Data en Dienstverlening, wat houdt dat precies in? Samen met je collega’s ben je dagelijks op zoek naar nieuwe opdrachten voor onze adviseurs op het gebied van Data, Informatieveiligheid, Privacy en Dienstverlening. Je onderhoudt dagelijks het contact met jouw netwerk van opdrachtgevers in de publieke sector, in de vorm Naar volledige vacature.
Manager Bezwaar & Beroep 2021-04-17
UT-Utrecht, Manager Bezwaar & Beroep Utrecht, 32-38 uur Wat je gaat doen Als Manager B&B coach je, manage je en geef je leiding aan een (resultaat) verantwoordelijk en enthousiast team. Het team bestaat uit medewerkers Bezwaar, medewerkers Beroep, medewerkers Hoger Beroep, Arbeidsdeskundigen B&B, Verzekeringsartsen B&B en Administratief medewerkers. Alle collega’s binnen het team werken samen aan het resultaa Naar volledige vacature.
Managementassistent 2021-04-14
UT-Utrecht, Houd jij ervan anderen werk uit handen te nemen en is jouw administratie altijd op orde? Word de komende maanden de nieuwe managementondersteuner bij het College voor Toetsen en Examens! Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Een baan bij de Rijksoverheid! Tot 1 november. Voor 12 tot 16 uur per week, woensdag verplicht. Gratis trainingen via ons platform MijnGroei! Tussen €14,27 en €18,54 per uu Naar volledige vacature.
Contractmanager en Contractmanager-ICT 2021-04-12
UT-Bilthoven, Contractmanager en Contractmanager-ICT Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) Functieomschrijving Wij zoeken een contractmanager en een ICT-contractmanager. De contractmanager is verantwoordelijk voor contracten op het gebied van bedrijfsvoering en de samenwerkingspartners en dienstverleners waarmee DVP samenwerkt. De contractmanager ICT is verantwoordelijk voor ICT gerelateerde cont Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, management en : overheid