overheid management vacaturesVacatures Zuid Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Zuid Holland


De populairste vacatures in Zuid Holland
- Klantmanager / Consulent Intake (HBO) - Matchpartner werving
- Projectondersteuner technisch management - U zorgt er op een
- Landelijk Accountmanager Zorg, facilitaire dienstverlening (H
- Ondersteunend risicomanager - U ondersteunt de manager projec
- groepsleider (MBO) - Creyf s Uitzendbureau Rotterdam Maasdams
- Account Manager Informatie Management (HBO/WO)
- Allround/Integraal Klantmanager
- Begeleider binnen de verslavingszorg voor 32 tot 36 uur per w
- Projectleider Crossmedia cq. hogeschoolhoofddocent kenniskrin
- Marketing Manager (HBO) - For all Finance, Zuid-Holland


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid management vacatures in Zuid Holland (Alle regio's)

Projectleider RO en begeleiden marktinitiatief (Freelancer) 2021-05-07
ZH-Barendrecht, Wij zoeken een projectleider RO voor de gemeenten Albrandswaard en Ridderkerk. Het gaat om een diversiteit aan projecten die zich in verschillende fasen bevinden: Palsgraaf locatie Centrumontwikkeling Poortugaal Rijsdijk-Achterdijk t Spui kassen Rijsdijk 163 Bevershof Portland Polder Albrandswaard (incl. deel zuidoost) Vogelbuurt Rhoon Havendam Wij hebben daarvoor iemand nodig met met: brede ervar Naar volledige vacature.
Casemanager Voortijdig Schoolverlaten 2021-05-06
ZH-Den Haag, Casemanager Voortijdig Schoolverlaten bij Gemeente Den Haag Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-05-06
ZH-s-Gravenhage, Regelen, organiseren en agendas beheren! Dit is wat jij het liefste doet! Jij bent een ervaren management assistent die snel up and running is! Jij weet overzicht te bewaren en gaat secuur te werk. Een mooi salaris plus werken vanuit huis of kantoor , solliciteer dan snel! Wat bieden wij jou € 3176,- bruto obv 36 uur Tijdelijk met kans op verlenging Gemeente Den Haag Vaste urenomvang vanaf dag 1 Naar volledige vacature.
Consulent jongeren / Klantmanager Jongeren 2021-05-06
ZH-Delft, Bedrijfsomschrijving Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein haal ik voldoening uit een tevreden professional die ik heb kunnen helpen bij de volgende stap in zijn/haar carrière. Voor meer informatie over deze functie, bel of mail mij gerust. Ook ben ik via WhatsApp goed bereikbaar, klik daarvoor op bijgevoegde link (https://wa.me/31610831559). BMC Sociaal Domein locatie Rotterdam bes Naar volledige vacature.
Accountmanager bedrijven 2021-05-04
ZH-Leiden, Accountmanager bedrijven Gemeente Leiden, Leiden WIJ bieden een (tijdelijke) baan voor iemand met een grote bevlogenheid. Als accountmanager ben je het aanspreekpunt voor bedrijven met vragen aan de gemeente. Je onderhoudt een goede relatie met ondernemersverenigingen en zorgt er binnen de gemeente voor dat lopende trajecten voldoende oog blijven houden voor de bedrijvigheid in de stad. Je speelt Naar volledige vacature.
Freelance Projectleider Aanbesteding Handhaving (Freelancer) 2021-05-03
ZH-Dordrecht, Ben jij gericht op ontwikkeltrajecten met daarbij kennis en ervaring op het gebied van aanbestedingsprocedures? Zet jij je scherpe kritische blik in om de (nieuwe) dienstverlening te beoordelen, ontwikkelen en te implementeren? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan! Waar kom je te werken? Dordrecht is de oudste stad van Holland met vele monumenten, schitterend gelegen aan De Biesbosch en omrin Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-05-03
ZH-s-Gravenhage, Heb je 1 -3 jaar werkervaring als management assistent? Past een hectische omgeving je goed? Affiniteit met energietransitie en duurzaamheid? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou salaris tussen € 13,91 en € 17,43 bruto per uur aan de slag voor de Gemeente Den Haag opdracht voor minimaal 1 jaar vaste urenomvang vanaf dag 1! Wie ben jij Om in aanmerking te komen beschik je over 1 - 3 jaar releva Naar volledige vacature.
Projectleider living lab bodem en technologie campus Gouda 2021-05-01
ZH-Gouda, Bedrijfsomschrijving Voor meer informatie kijk op https://www.campusgouda.nl/campus-gouda Functieomschrijving De regio Midden-Holland wil meer hbo-onderwijs aan de regio binden. Daarom zijn we gestart met Campus Gouda. Binnen Campus Gouda brengen we (hoger) onderwijs, bedrijven en maatschappelijke vraagstukken bij elkaar in een innovatieve omgeving. Na het gereed komen van het bidbook van onze reg Naar volledige vacature.
Senior projectmanager 2021-05-01
ZH-Naaldwijk, Bedrijfsomschrijving Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsv Naar volledige vacature.
Management assistent, Gemeente Den Haag 2021-05-01
ZH-s-Gravenhage, Als management assistent bij gemeente Den Haag ben je gewend aan het werken in een programma-organisatie met veel interne en externe stakeholders. En heb je ervaring met directie-ondersteuning. Deze functie is voor een jaar met kans op verlenging. wat bieden wij jou € 17,43 bruto per uur gemeente Den Haag opdracht door 1 jaar met optie op verlenging Cursussen & trainingen via Randstad Boost thuisw Naar volledige vacature.
Freelance projectleider Sociaal Domein Inburgering (Freelancer) 2021-04-30
ZH-Dordrecht, Gaat jouw hart sneller kloppen van het sociale domein? Ben jij een echte verbinder, waarbij je resultaat en dienstverlening aan onze klanten centraal stelt? Wil jij daadwerkelijk impact hebben op de leefsituatie van de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je bij ons doen? Als projectleider lever je een bijdrage aan de regionale visie Sociaal Domein, de ambities van de Sociale Dienst Drecht Naar volledige vacature.
Management assistent, Gemeente Den Haag 2021-04-30
ZH-s-Gravenhage, Als management assistent bij gemeente Den Haag ben je gewend aan het werken in een programma-organisatie met veel interne en externe stakeholders. En heb je ervaring met directie-ondersteuning. Deze functie is voor een jaar met kans op verlenging. wat bieden wij jou € 17,43 bruto per uur gemeente Den Haag opdracht door 1 jaar met optie op verlenging Cursussen & trainingen via Randstad Boost thuisw Naar volledige vacature.
Freelance Projectleider transitie (Freelancer) 2021-04-30
ZH-Dordrecht, Wat ga je doen? Op 27 oktober 2020 is door de colleges van de Drechtsteden besloten om de samenwerking tussen de gemeenten op een andere manier vorm te geven. Het doel van de hernieuwde samenwerking is het verbeteren van dienstverlening (kwaliteit, efficiëntie en maatwerk), innovatie, slagvaardigheid, bestuurskracht en snelheid. Concreet betekent deze vernieuwde samenwerking dat De huidige GR word Naar volledige vacature.
Freelance Team manager - Kwartiermaker (Freelancer) 2021-04-30
ZH-Sliedrecht, Gemeente Sliedrecht zoekt een kwartiermaker beheer We zijn een kleine organisatie met grote ambities waar je gezien wordt en jouw inbreng er toe doet. Zo hebben wij voor het ruimtelijk domein de kernopgave ruimtelijke vernieuwing geformuleerd waar vijf enorme ambities in zijn geformuleerd. Om deze ambities te realiseren hebben wij een vertaling gemaakt naar wat wij als organisatie te doen hebben o Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-04-30
ZH-s-Gravenhage, Voor de kwartiermaker Directie Bedrijfsvoering i.o DG Toeslagen zijn wij op zoek naar een ervaren Management assistent die de Kwartiermaker gaat ondersteunen en ontzorgen. Wat bieden wij jou Salaris vanaf € 15,93 en € 20,24 bruto per uur. Tijdelijk maar kans op verlenging! 32 tot 36 uur per week Ministerie van financiën Wie ben jij Om aan de slag te gaan als Management assistent heb je bij voorkeu Naar volledige vacature.
Management assistent, Sociale Dienst Drechtsteden 2021-04-30
ZH-Dordrecht, Liggen administratieve vaardigheden jou erg goed, kun jij goed organiseren en notuleren? Solliciteer dan gelijk op deze vacature op HBO niveau. De functie voor managementassistent is voor 20-24 uur per week. Dinsdag en donderdag zijn vaste werkdagen. De overige dag is flexibel indeelbaar. wat bieden wij jou 13,91 - 20,36 per uur. Opdracht voor 3 maanden met kans op verlenging 20-24 uur per week on Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Zuid Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, management en : overheid