overheid medewerker vacaturesVacatures Drenthe infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Drenthe


De populairste vacatures in Drenthe
- Projectsecretaresse (MBO/HBO) - Manpower Leeuwarden (134), Le
- Recruiter/Commercieel medewerker detachering (40 uur) (HBO/Un
- Apothekersassistente (MBO) - Timing Hoogeveen, HOOGEVEEN
- Klantenservicemedewerker Nederlandse Spoorwegen (MBO/HAVO) -


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid medewerker vacatures in Drenthe (Alle regio's)

Enthousiaste winkelmedewerker, KPN 2021-05-05
DR-Meppel, Ga jij aan de slag als winkelmedewerker bij KPN in Meppel? Jij bent vlot, houdt van een praatje en hebt veel zelf initiatief. Elke klant in de winkel benader jij om te kijken hoe jij ze het beste kan helpen. Daar komen ze natuurlijk voor! wat bieden wij jou € 10,80 bruto per uur KPN Meppel 24 uur per week Reiskostenvergoeding € 1500 opleidingsbudget per jaar Gezellige werksfeer wie ben jij Als win Naar volledige vacature.
Junior assistent accountant 2021-04-28
DR-Meppel, Voor onze opdrachtgevers in Noordoost Nederland zijn wij continue op zoek naar kandidaten die ambities hebben om zich binnen de accountancy verder te ontwikkelen. Heb jij een afgerond MBO+ of HBO diploma en ga je graag binnen een administratie- of accountancykantoor aan de slag? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over onze mogelijkheden. Wie weet verzorg jij dan binnenkort diverse administratie Naar volledige vacature.
Medewerker bedrijfsbureau 2021-04-24
DR-Emmen, Vind jij het belangrijk om je zaakjes goed geregeld te hebben? En zoek je dat ook in je baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op onze afdeling businessoffice zijn wij op zoek een gedreven medewerker bedrijfsbureau die wel van een uitdaging houdt! wat bieden wij jou Uitdagende functie met persoonlijke ontwikkeling wie ben jij Wat heb jij nodig om deze functie uit te kunnen oefenen? Een afgeronde opl Naar volledige vacature.
Medewerker marketing en communicatie 2021-04-24
DR-Emmen, Heb jij ervaring als medewerker marketing en communicatie? En is het uitwerken van creatieve campagnes op jouw lijf geschreven? Lees dan snel verder. wat bieden wij jou 24 uur Snelgroeiend, dynamisch en internationaal bedrijf tot eind oktober, kans op verlenging wie ben jij Jij vindt het prettig om in teamverband te werken, maar jij kan ook zelfstandig werkzaamheden oppakken. Verder ben jij klant Naar volledige vacature.
Marketingmedewerker 2021-04-23
DR-Emmen, Uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling en goede verdiensten bij een leuke wergever in de inkoop en procurement branche. Wat bieden wij jou 24 uur per week €13,- €16,- per uur Tijdelijk met kans op verlenging Wie ben jij Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende functie op marketing en communicatie gebied, dan verder! Afgeronde HBO opleiding richting marketing en/of communicatie Aanto Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-04-23
DR-Assen, Voor het Wilhelmina ziekenhuis in Assen zijn wij op zoek naar een ervaren secretaresse. Je bent een aanvulling op het team van bestuur secretaresses en werkt nauw met hen samen. Je werkzaamheden bestaan uit zowel secretariële als administratieve ondersteuning van het bestuurssecretariaat en je ondersteunt de cliëntenraad van het WZA. wat bieden wij jou conform cao ziekenhuizen 16 uur per week Asse Naar volledige vacature.
Secretarieel medewerker 2021-04-22
DR-Assen, Ben je per direct beschikbaar als medewerker secretariaat en zoek je een baan voor 16 uren per week? Wij hebben deze voor jou openstaan bij een zorginstelling in Assen! Wat bieden wij jou Grote en bekende zorginstelling in Assen Tijdelijk werk, in ieder geval tot juli 16 uren verdeeld over 3/4 ochtenden per week Goed te bereiken locatie secretariële & administratieve ondersteuning Wie ben jij Jij Naar volledige vacature.
Sales Medewerker 2021-04-21
DR-Emmen, Nu denk je misschien; waarom staat er een vacature open als verkoper, terwijl de winkels nog niet volledig geopend zijn? Dat zal ik je vertellen, Budget Thuis zoekt kandidaten die nu al beschikbaar zijn! Je wordt namelijk van A tot Z voorbereid op de verkoop functie. Jij krijgt een betaalde training en wordt klaargestoomd voor als de winkels open gaan! Dus ben jij de topper die wij zoeken? Lees da Naar volledige vacature.
Management Ondersteuner 2021-04-16
DR-Assen, Ben jij een Management assistente / Directiesecretaresse die tijdelijk fulltime beschikbaar is voor enkele maanden? De directie van de Dienst Vervoer en Ondersteuning zoekt ondersteuning! Dienst Vervoer en Ondersteuning is een onderdeel van Justitie en regelt o.a. het vervoer van gedetineerden ( en veel meer.) . Het hoofdkantoor is in Assen. Het zou fijn zijn als je vanuit huis kunt werken in comb Naar volledige vacature.
Medewerker crediteurenadministratie 2021-04-16
DR-Veenhuizen, Voor het Shared Service Center van DJI in Veenhuizen zoeken wij een medewerker crediteuren administratie. Bij DJI wordt dit een medewerker purchase to pay genoemd. Je wordt in Veenhuizen 2 weken ingewerkt, waarna je tot nadere orde vanuit huis zal gaan werken . De functie is voor 32 uren in de week, je mag werken op 4 of 5 dagen, net wat jij wilt! Wat bieden wij jou € 2209,35 - € 2871,26 afhankeli Naar volledige vacature.
Medewerker veiligheidszaken 2021-04-15
DR-Assen, Voor de afdeling veiligheidszaken van Univé in Assen zijn wij op zoek naar een medewerker veiligheidszaken. Het is belangrijk dat je bekend bent met het omgaan van privacy gevoelige gegevens en dat je goed met diverse systemen kan werken. Het betreft een tijdelijke functie voor 32 of 38 uur per week. wat bieden wij jou Een salaris van €16,79 bruto per uur Tijdelijk werken vanuit huis Tijdelijke fu Naar volledige vacature.
Commercieel Medewerker 2021-04-14
DR-Meppel, Ben je communicatief sterk en nauwkeurig in je werk? Wil je werken aan een groene toekomst? Dan zoeken we jou! Wat bieden wij jou Marktconform salaris Doorgroeimogelijkheden Persoonlijk budget boven op je salaris Jaarcontract met kans op verlenging Reiskostenvergoeding Wie ben jij Je werkt graag én goed zelfstandig alsook in teamverband. Je bent flexibel, accuraat en pro-actief. Daarnaast ben je c Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
DR-Assen, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Assen. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij Jij bent op z Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
DR-Eelde, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Eelde. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij Jij bent op z Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
DR-Emmen, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Emmen. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 of 2 dagen werken de ultieme vakantiebaan mogelijkheid te we Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
DR-Meppel, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Meppel. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij Jij bent op Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Drenthe :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, medewerker en : overheid