overheid medewerker vacaturesVacatures Friesland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Friesland


De populairste vacatures in Friesland
- Dakdekker (m/v)
- Medewerker Financieel Beleid Gemeente Meppel (HBO/Universitai
- Ervaren beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling gezocht (3
- Medewerker Burgerzaken
- Medewerker uitkeringsadministratie (MBO) - NIG Sociale Zekerh
- Medewerker uitkeringsadministratie (MBO) - NIG Sociale Zekerh
- Medewerker uitkeringsadministratie (MBO) - NIG Sociale Zekerh
- Medewerker Burgerzaken (MBO) - Start People Heerenveen, WOLVE
- Medewerker Burgerzaken
- Medewerker Uitkeringsadministratie (ref. 4009) (MBO) - WOODs


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid medewerker vacatures in Friesland (Alle regio's)

Vaccinatie medewerker bijbaan 2021-05-06
FR-Leeuwarden, Hé jij! Ja, jij! Kom jij ondersteunen bij het vaccineren van de volgende groep mensen?! Je bent al welkom als je voor 16 uur in de week beschikbaar bent. Je verdient er € 16,35 mee! Solliciteer snel als medewerker vaccinatie bijbaan bij de GGD in Leeuwarden! Wat bieden wij jou Flexibele diensten! 7:30-14:00 of 14:00-20:30 uur Een mooie beloning van € 16,35 bruto per uur Opdracht totdat meeste mens Naar volledige vacature.
Vaccinatie medewerker GGD 2021-05-05
FR-Drachten, Wil jij graag bijdragen om Covid-19 te bestrijden! Kom werken als vaccinatie medewerker in Drachten. Met jouw hulp krijgen we Covid-19 sneller onder controle. Je verdient een uurloon van € 16,35 bruto per uur. Wat bieden wij jou Een bruto uurloon van € 16,35 Een top werkgever op jouw cv! Een gezellig en gemotiveerd team Een tijdelijk contract met kans op verlenging Goed te combineren als tweede ba Naar volledige vacature.
Parttime commercieel medewerker, KPN 2021-05-05
FR-Sneek, Heb jij altijd de drive om de beste te zijn en zou je daarvoor beloond willen worden? Dan heb ik de functie voor jou! Ga aan de slag als de nieuwe parttime commercieel medewerker bij KPN in Sneek. Nu vraag jij je misschien af wat deze functie zo leuk maakt? Dat zal ik je hieronder vertellen. wat bieden wij jou € 10,80 bruto per uur KPN Sneek 18 uur per week Reiskostenvergoeding € 1500 opleidingsbu Naar volledige vacature.
Medewerker vaccinatie GGD 2021-05-04
FR-Heerenveen, Er is licht aan het einde van de tunnel! Vanaf 18 januari zijn de eerste mensen gevaccineerd in Nederland! Een nieuwe fase die vraagt om geduld, kennis en kunde. Dit is precies waar jij om de hoek komt kijken. Help mee Covid-19/Corona te bestrijden en wordt Medewerker vaccinatie bij de GGD Fryslân en verdien tot €16,35 per uur! Wat bieden wij jou Lekker salaris van € 16,35 per uur Tijdelijk contra Naar volledige vacature.
Vaccinatie medewerker GGD 2021-05-03
FR-Dokkum, Het einde is in zicht! De eerste mensen zijn gevaccineerd in Nederland en jij kan helpen bij de volgende fase! Help mee als vaccinatie medewerker bij het prikken van de vaccins. Met 2 diensten (7:30 - 14:00 of 14:00 - 20:30 uur) in de week draag jij al je steentje bij. Je verdient daarbij € 16,35 bruto per uur! Wat bieden wij jou Een bruto uurloon van € 16,35 Tijdelijk contract, verlengbaar Reisko Naar volledige vacature.
Medewerker vaccinatie 2021-05-03
FR-Franeker, Schiet jij graag te hulp! Een nieuwe fase is ingeslagen, de eerste mensen zijn in Nederland al ingeënt! Help mee om Covid-19 / Corona te bestrijden en wordt vaccinatie medewerker en 16,35 euro per uur! Wat bieden wij jou Verdien € 16,35 bruto per uur Kans op verlenging van de opdracht Waardevolle werkervaring voor op je cv Weekendtoeslag tot 200% Training om ervoor te zorgen dat je veilig werkt Id Naar volledige vacature.
Medewerker vaccinatie GGD 2021-05-01
FR-Appelscha, Er is licht aan het einde van de tunnel! Vanaf 18 januari is de eerste groep mensen ingeënt in Nederland! Een nieuwe fase die geduld, kennis en vaardigheden vereist. Dit de fase waar jouw hulp welkom is. Help mee om Covid-19 / Corona te bestrijden en wordt Medewerker vaccinatie van GGD Fryslân en verdien tot wel 16,35 euro per uur! Wat bieden wij jou Goed salaris, € 16,35 per uur Tijdelijk contrac Naar volledige vacature.
Vaccinatie medewerker 2021-05-01
FR-Koudum, Een nieuwe fase die vraagt om geduld, maar de eerste mensen zijn gevaccineerd in Nederland! Jouw hulp kunnen we daarmee goed gebruiken. Help mee Covid-19/Corona te bestrijden en wordt vaccinatie medewerker bij de GGD Fryslân en verdien tot € 16,35 per uur! Wat bieden wij jou Beloning van € 16,35 bruto per uur Contract bepaalde tijd met optie tot verlenging Waardevolle werkervaring die goed staat o Naar volledige vacature.
Verkoopmedewerker, KPN 2021-04-30
FR-Drachten, Ga jij aan de slag als parttime verkoopmedewerker in de KPN winkel in Drachten? Jij houdt ervan om op mensen af te stappen en een praatje te maken. Elke klant in de winkel benader jij om te kijken hoe jij ze het beste kan helpen. Daar komen ze natuurlijk voor! Je kunt lekker flexibel werken met 18 uur in de week, óok in het weekend kan jij werken. Ideaal dus als bijbaan of als parttime job naast j Naar volledige vacature.
Medewerker Vaccinatie GGD 2021-04-30
FR-Heerenveen, Er is licht aan het einde van de tunnel! Vanaf 18 januari zijn de eerste mensen gevaccineerd in Nederland! Een nieuwe fase die vraagt om geduld, kennis en kunde. Dit is precies waar jij om de hoek komt kijken. Help mee Covid-19/Corona te bestrijden en wordt Medewerker vaccinatie bij de GGD Fryslân en verdien tot €16,35 per uur! Wat bieden wij jou Lekker salaris a €16,35 per uur Tijdelijk contract Naar volledige vacature.
Medewerker Vaccinatie GGD 2021-04-28
FR-Dokkum, Er is licht aan het einde van de tunnel! Vanaf 18 januari zijn de eerste mensen gevaccineerd in Nederland! Een nieuwe fase die vraagt om geduld, kennis en kunde. Dit is precies waar jij om de hoek komt kijken. Help mee Covid-19/Corona te bestrijden en wordt Medewerker vaccinatie bij de GGD Fryslân en verdien tot €16,35 per uur! Wat bieden wij jou Lekker salaris €16,35 per uur Tijdelijk contract me Naar volledige vacature.
Medewerker Vaccinatie GGD 2021-04-28
FR-Appelscha, Er is licht aan het einde van de tunnel! Vanaf 18 januari zijn de eerste mensen gevaccineerd in Nederland! Een nieuwe fase die vraagt om geduld, kennis en kunde. Dit is precies waar jij om de hoek komt kijken. Help mee Covid-19/Corona te bestrijden en wordt Medewerker vaccinatie bij de GGD Fryslân en verdien tot €16,35 per uur! Wat bieden wij jou Lekker salaris a €16,35 per uur Tijdelijk contract Naar volledige vacature.
Medewerker Vaccinatie GGD 2021-04-28
FR-Koudum, Er is licht aan het einde van de tunnel! Vanaf 18 januari zijn de eerste mensen gevaccineerd in Nederland! Een nieuwe fase die vraagt om geduld, kennis en kunde. Dit is precies waar jij om de hoek komt kijken. Help mee Covid-19/Corona te bestrijden en wordt Medewerker vaccinatie bij de GGD Fryslân en verdien tot €16,35 per uur! Wat bieden wij jou Lekker salaris a €16,35 per uur Tijdelijk contract Naar volledige vacature.
Klantenservice medewerker 2021-04-28
FR-Leeuwarden, Heb jij ervaring met klantcontact maar ben je toe aan een volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken naar gepassioneerde medewerkers die binding voelen met het klanten contact. Ben jij degene die voldoening krijgt uit het helpen van een klant? Ben jij degene die klanten telefonisch te woord kan staan? Zie jij jezelf al werken bij een bank of verzekeraar? Lees de vacature dan verder d Naar volledige vacature.
Vaccinatie medewerker 2021-04-26
FR-Drachten, Steeds wat meer mensen gevaccineerd. Steeds wat dichter bij nieuwe versoepelingen. Jij helpt ons mee dit proces te versnellen. Help mee Covid-19/Corona te bestrijden en wordt Medewerker vaccinatie bij de GGD Fryslân en verdien tot €16,35 per uur! Wat bieden wij jou Lekker salaris a €16,35 per uur Een top werkgever op jouw CV! Een gezellig en gemotiveerd team Een tijdelijk contract met kans op verl Naar volledige vacature.
Medewerker vaccinatie 2021-04-26
FR-Sneek, Steeds wat meer mensen gevaccineerd. Steeds wat dichter bij nieuwe versoepelingen. Jij helpt ons mee dit proces te versnellen. Help mee Covid-19/Corona te bestrijden en wordt Medewerker vaccinatie bij de GGD Fryslân en verdien tot €16,35 per uur! Wat bieden wij jou Uitgebreide training zodat je veilig kunt werken Een fijn salaris! Tijdelijk contract met mogelijkheid tot verlenging Super gemotiveer Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Friesland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, medewerker en : overheid