overheid medewerker vacaturesVacatures Gelderland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Gelderland


De populairste vacatures in Gelderland
- Beleidsmedewerker Omgeving (m/v) 1004120 (HBO) - JS Consultan


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid medewerker vacatures in Gelderland (Alle regio's)

Commercieel medewerker 2021-05-07
GE-Tiel, Voor onze opdrachtgever in Tiel zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker. In deze functie zul je vooral internationaal actief zijn! Dit betreft een functie voor de lange termijn. Eerst zal je in dienst komen bij Randstad, na ongeveer een half jaar wordt jij overgenomen door het bedrijf. Een prachtige kans! wat bieden wij jou Een salaris van ongeveer € 2500 - € 3000 per maand Een fulltime f Naar volledige vacature.
Verkoop Medewerker 2021-05-07
GE-Apeldoorn, Vind jij het leuk om gesprekken aan te gaan met mensen? Ben je daarnaast flexibel inzetbaar? Dan is dit misschien wel de ideale baan voor jou! Budget Thuis is namelijk opzoek naar echte verkoop toppers! Dus overtuig jij graag mensen van je mening? Heb je het hoogste woord in je vriendengroep? Lees dan vooral verder! wat bieden wij jou Startsalaris van € 11,- bruto per uur Sales bonus van € 2,- bru Naar volledige vacature.
Juridisch secretaresse 2021-05-06
GE-Nijmegen, Teamwork makes the dream work! Daar weet dit secretariaat alles van. Omdat dit kantoor goed groeit, zoeken we een ervaren juridisch secretaresse. Voor 32 uur in de week vorm jij een duurzame aanvulling op dit team. Samen met 8 secretaresses vorm je het secretariaat voor de sectie Overheid en Vastgoed: een jonge ambitieuze club van 24 advocaten. Heb jij ervaring in de juridische wereld, bij voorkeu Naar volledige vacature.
Medewerker Administratie & Customer Service 2021-05-05
GE-Vuren, Ben jij op zoek naar een administratieve baan? Wil jij graag jezelf ontwikkelen en doorgroeien? Lijkt werken in de logistieke sector jou tof? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Salaris tussen de €2300,- en €2600,- per maand Een toffe werkgever met goede lokale bekendheid Uitzicht op een vast contract Een afwisselende functie Dé kans om door te groeien in toffe functies 25 vakantiedagen + 8,3 Naar volledige vacature.
Juridisch secretaresse 2021-05-05
GE-Arnhem, Wij zijn op zoek naar secretarieel talent voor onze opdrachtgevers in de advocatuur en notariaat. Ben jij communicatief vaardig en kwaliteitsgericht? Kun jij prioriteite nstellen en omgaan met vertrouwelijke informatie? Kun jij ervoor zorgen dat de dag van jouw manager of leidinggevende goed en soepel verloopt? Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als juridisch secretaresse? Reageer dan snel, we komen Naar volledige vacature.
Commercieel medewerker 2021-05-04
GE-Apeldoorn, Ben jij iemand die een zakelijk telefoongesprek kan voeren? Iemand die bezoekafspraken wil inplannen voor de opdrachtgevers? Iemand die graag de ruimte wil voor eigen initiatief & houdt van flexibiliteit? Wil jij een goed startsalaris? Wat bieden wij jou Goed startsalaris dat snel oploopt Flexibele uren, goed te combineren met hobby/werk Tijdelijke functie met uitzicht op vast Leuke, zakelijke tel Naar volledige vacature.
Medewerker crediteurenadministratie 2021-05-04
GE-Elst GLD, Altijd al willen werken voor een internationaal opererende fabrikant? Dit is je kans! Voor een kleinschalige opdrachtgever in Elst zijn we op zoek naar een medewerker crediteurenadministratie. Ben jij een proactieve teamplayer en beheers jij de Engelse taal? Dan komen wij graag met je in contact! wat bieden wij jou € 2.800 bruto per maand 7 maanden met zicht op verlenging of vast Bij voorkeur 20 u Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-05-04
GE-Ede, Ben jij communicatief vaardig en kwaliteitsgericht? Kun jij prioriteren, omgaan met vertrouwelijke informatie en ervoor zorgen dat de dag van jouw manager of leidinggevende goed en soepel verloopt? Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als secretaresse? Voor onze opdrachtgevers in verschillende branches (van onderwijs tot zorg, van commerciële bedrijven tot non-profit) zijn wij altijd op zoek naar secr Naar volledige vacature.
HR medewerker 2021-05-02
GE-Nijmegen, Jij hebt kennis van HR. Jij helpt deze onderwijsinstelling in Nijmegen om medewerkers aan te nemen voor komend schooljaar. Jij assisteert de HR adviseur. Je helpt mee in het werving en selectieproces voor de openstaande vacatures. Het is een tijdelijke baan als HR medewerker. Er staan veel vacatures open en jij gaat helpen bij alle sollicitanten. wat bieden wij jou Salaris conform CAO Onderwijs Ti Naar volledige vacature.
Logistiek administratief medewerker 2021-05-01
GE-Nijmegen, Het bedrijf is een toonaangevende distributeur en groothandel in farmaceutische, chirurgische, medische en gezondheidsproducten in heel Europa. Voor de locatie in Wijchen zijn wij op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker die zijn of haar mannetje kan staan in een dynamische logistieke omgeving. Je start op uitzendbasis via Randstad. Bij goed functioneren ontvang je een contract van de Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaresse 2021-05-01
GE-Nijmegen, Heb jij ervaring als bestuurssecretaresse, en sta jij open voor de tijdelijke functie? Voor een samenwerkingsstichting voor het primair onderwijs in de directe omgeving van Nijmegen zoeken wij een bevlogen bestuurssecretaresse, die zich kan vinden in kernwaarden als: kleurrijk, zorgzaam, ambitieus, verbonden en open! De functie is per direct tot aan de zomervakantie - 17 juli 2021, met optie op ve Naar volledige vacature.
Marketing & communicatie medewerker 2021-05-01
GE-Ede, Tijd voor een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit! Gezocht ambitieuze en energieke Marketing & Communicatie medewerker bij een start-up company in Ede! Je kunt op korte termijn starten en het betreft een vaste baan. wat bieden wij jou flexibel, vanuit huis en locatie uren flexibel in te delen geen dag hetzelfde verfrissende en energieke werkomgeving work hard, play hard uitzicht op een vaste baan Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-05-01
GE-Ede, Wij zijn op zoek naar een ervaren secretaresse voor Aeres MBO in Ede. Een persoonlijke school te midden van veel natuur en in de regio die internationaal bekend staat als een voedingscentrum. wat bieden wij jou schaal 5 max. €16,79 per uur Tijdelijk ter vervanging van zwangerschap 30 - 36 uur Aan de slag in het onderwijs wie ben jij Afgeronde opleiding richting secretarieel minimaal 5 jaar relevan Naar volledige vacature.
Commercieel medewerker 2021-05-01
GE-Tiel, Voor onze opdrachtgever in Tiel zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker. In deze functie zul je vooral internationaal actief zijn! Dit betreft een functie voor de lange termijn. Eerst zal je in dienst komen bij Randstad, na ongeveer een half jaar wordt jij overgenomen door het bedrijf. Een prachtige kans! wat bieden wij jou Een salaris van ongeveer € 2500 - € 3000 per maand Een fulltime f Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-04-30
GE-Wilp, Wij zijn op zoek naar een echte teamspeler met ervaring als directiesecretaresse om het gezellig secretariaat te komen versterken. Er wordt nauw samengewerkt, gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk vanuit huis. Het betreft een dynamische functie waarbij je naar het standaard secretariële takenpakken verantwoordelijk bent voor een gedeelte HR. De opdracht duurt in eerste instantie 6 maanden vanaf Naar volledige vacature.
Postkamer medewerker 2021-04-29
GE-Arnhem, Op zoek naar een parttime (bij) baan? Voor Cito in Arnhem zoeken wij een medewerker voor in de postkamer voor een periode van ongeveer twee maanden. De werkzaamheden vinden plaats in de ochtend op de locatie van Cito in het Centrum van Arnhem. wat bieden wij jou Een uurloon van 12,62 euro bruto Een baan voor 20 uur in de middag ben jij altijd vrij! Arnhem, vlak bij centraal station wie ben jij Jij Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Gelderland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, medewerker en : overheid