overheid medewerker vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
- Medewerker klantenservice overheid. (MBO) - Manpower Leeuward
- Management Assistent (HBO-parttime) (HBO) - ASBR YouManagemen
- Frontoffice medewerker WABO
- Administratief Medewerker HR (HBO) - Unique Groningen, gronin
- Klantenservicemedewerker Nederlandse Spoorwegen (MBO/HAVO) -


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid medewerker vacatures in Groningen (Alle regio's)

Sales Medewerker 2021-05-07
GR-Groningen, Ben jij opzoek naar een super leuke, leerzame en flexibele baan, in de commerciële sector? Wil jij snel goed verdienen en op commercieel vlak groeien? Vind je het daarnaast leuk om op klanten af te stappen en het gesprek aan te gaan? Dan is de functie van verkoper in de MediaMarkt Groningen Sontplein echt iets voor jou! wat bieden wij jou Startsalaris van € 11,- bruto per uur Sales bonus van € 2,- Naar volledige vacature.
Beleidsondersteuner Crisisbeheersing 2021-05-06
GR-Groningen, Bedrijfsomschrijving Veiligheidsregio Groningen is dé partner op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing. Wij dragen bij aan de fysieke veiligheid door het verkleinen van risico’s en het bestrijden van branden, incidenten, rampen en crises. Als netwerkorganisatie werken we intensief samen met gemeenten, partners en omgeving. We richten onze organisatie zodanig in dat deze flexibel ins Naar volledige vacature.
Theoriemedewerker CBR Groningen 2021-05-04
GR-Groningen, Ben jij sowieso beschikbaar op de vrijdag en de zaterdag? Woon je in de omgeving van Groningen? Heb je geen vakanties gepland tot oktober? En in bezit van eigen vervoer, als in eigen auto. Lees dan snel verder! Tempo-Team is op zoek naar een tijdelijke theoriemedewerker voor ongeveer 16 tot 24 uur per week tot oktober 2021. In deze functie wordt gevraagd dat je sowieso op de vrijdag en zaterdag be Naar volledige vacature.
Commercieel medewerker 2021-04-26
GR-Groningen, Als commercieel medewerker kan jij rekenen op een goed salaris, reiskostenvergoeding en een investering in jouw ontwikkeling! Het gaat om een dynamische job met veel variatie in een team waarbij je veel ruimte krijgt voor jouw ideeën en creativiteit. Interesse? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Jouw ontwikkeling staat centraal Op contract bij de werkgever Fulltime dienstverband Dynamische j Naar volledige vacature.
Medewerker burgerzaken 2021-04-24
GR-Uithuizen, Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Ze richten zich op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend. Wij zoeken voor 6 maanden een ervaren frontofficemedewerker Burgerzaken voor de gemeente Het Hogeland! Wat bieden wij jou CAO schaal 7, tu Naar volledige vacature.
management assistent / office assistent 2021-04-23
GR-Winsum GN, Jij bent een gedreven en leergierige secretaresse die na een entree op de arbeidsmarkt toe is aan de volgende stap. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waar jij als office assistant voor een tijdelijk project de organisatie in Winsum zal ondersteunen. wat bieden wij jou € 2800,- bruto per maand Een inspirerende omgeving met gezellig team Tijdelijk met uitzicht op verlenging Mogelijkheid Naar volledige vacature.
Archiefmedewerker 2021-04-20
GR-Veendam, Voor een verbetering van de duurzame toegankelijkheid van dossiers is de RDW op zoek naar tijdelijke krachten die ervaring hebben met categoriseren en selecteren van dossiers. Wat bieden wij jou Schaal 6 cao, €14,90 Een aantal weken Locatie Veendam 24 uren per week Wie ben jij Je wordt gdeeltelijk begeleid, maar grotendeels zelfstandig kunnen uitvoeren van de archiefwerkzaamheden Gestructureerd en Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
GR-Appingedam, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Appingedam. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan mogelijkheid te werk Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
GR-Delfzijl, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Delfzijl. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij Jij bent o Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
GR-Haren GN, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Haren (Groningen). wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij J Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
GR-Groningen, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Groningen. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus: 1, 2 of 3 dagen werken de ultieme vakantiebaan mogelijkhei Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
GR-Winsum GN, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Winsum (Groningen). wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij Naar volledige vacature.
Projectmedewerker 2021-04-07
GR-Winsum GN, Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Ze richten zich op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend. Wij zijn op zoek naar een Projectmedewerker voor een nieuw project: Multifunctioneel Centrum de Tirrel in Winsum. Met de bouw is inmiddels Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-04-03
GR-Winsum GN, Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Ze richten zich op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend. Wat bieden wij jou CAO schaal 7, tussen € 13,91 en € 20,36 2 maanden werklocatie is Winsum 16 uur per week Veelzijdige functie, lekker org Naar volledige vacature.
Commercieel medewerker inbound, VodafoneZiggo 2021-04-02
GR-Groningen, Help jij graag mee om ondernemers volledig te ontzorgen? Ben jij graag in gesprek met zakelijke klanten om (complexe) vraagstukken op te lossen? Kijk jij naar de vraag achter de vraag? Heb jij lef en kun jij je zakelijkheid combineren met betrokkenheid en empathie? Dan is werken als adviseur klantbehoud zakelijk bij VodafoneZiggo in Groningen echt iets voor jou! wat bieden wij jou Direct op contra Naar volledige vacature.
Projectmedewerker 2021-04-01
GR-Winsum GN, Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Ze richten zich op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend. Wij zijn op zoek naar een Projectmedewerker voor een nieuw project: Multifunctioneel Centrum de Tirrel in Winsum. Met de bouw is inmiddels Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, medewerker en : overheid