overheid medewerker vacaturesVacatures Limburg infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Limburg


De populairste vacatures in Limburg
- Technisch adviseur infrastructuur (20 uur) - U ondersteunt de


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid medewerker vacatures in Limburg (Alle regio's)

Postkamer medewerker Belastingdienst Heerlen 2021-05-06
LI-Heerlen, Heb jij er wel eens over gedacht hoe leuk het is om bij de Belastingdienst te werken? Leuker kunnen we het niet maken? Toch wel! Namelijk als postkamer medewerker bij de Belastingdienst in Heerlen! In een enthousiast team met leuke collega’s zorg jij als postkamer medewerker ervoor dat de Belastingdienst op tijd de ingestuurde poststukken digitaal heeft. Hierbij ga je de uitdaging om secuur en op Naar volledige vacature.
Logistiek administratief medewerker 2021-05-06
LI-Venlo, Wil jij deel uitmaken van een geweldig team? Stop dan met zoeken en ga aan de slag als logistiek administratief medewerker transport bij Arrow. Wij zoeken een fulltime logistiek administratief medewerker transport! Wat bieden wij jou Een fulltime baan Werken in twee ploegen De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen Reiskostenvergoeding tot € 7,- per dag Wie ben jij Jij bent een persoon met een echt Naar volledige vacature.
Medewerkers Teststraat zuidoost Nederland 2021-05-05
LI-Maastricht, Heb jij een achtergrond in of affiniteit met de zorg? Verdien € 16 per uur en help mee aan de bestrijding van het coronavirus! Klinkt goed toch? Ben jij voor minimaal 24 uur beschikbaar en sta je ervoor open om met regelmaat in het weekend te werken? Dan zoeken wij jou! Voor verschillende locaties in zuidoost Nederland zijn we op zoek naar teststraat medewerkers. Wat bieden wij jou Een salaris van Naar volledige vacature.
Theoriemedewerker - 3 á 4 dagen (incl evt. zaterdag) 2021-05-03
LI-Venlo, Ben jij flexibel inzetbaar voor +/- 4 dagen per week? Ben je zo nu en dan beschikbaar op zaterdag of een keer in de avond? Én ben je graag het visitekaartje van het CBR? Dan is dit de functie voor jou! Wat bieden wij jou €16,25 per uur Flexibel werken voor 4 dagen Werken bij een topwerkgever! Werken op locatie in Venlo (standplaats). Een leuke, veelzijdige functie! Een mooie plek om jezelf te ontw Naar volledige vacature.
Verkoop Medewerker 2021-05-01
LI-Maastricht, Nu denk je misschien; waarom staat er een vacature open als verkoper, terwijl de winkels gesloten zijn? Dat zal ik je vertellen Budget Thuis zoekt kandidaten die nu al beschikbaar zijn! Ondanks de sluiting wordt je van A tot Z voorbereid op de verkoop functie. Jij krijgt een betaalde training en wordt klaargestoomd voor als de winkels open gaan! Dus ben jij de topper die wij zoeken? Lees dan snel Naar volledige vacature.
Randstad collega gezocht: medewerker Corona-doorplaatsrecruitment 2021-05-01
LI-Maastricht, Meehelpen in het maken van succesvolle matches? In deze superleuke functie ga je aan de slag met het doorbemiddelen van flexwerkers die momenteel werken in een Coronagerelateerde functie naar een nieuwe job via Randstad! wat bieden wij jou Tijdelijk contract van +/- 3 maanden Een baan voor 20-24u per week Een salaris van +/- 11,50 bruto pr uur Een superleuke (starters)functie bij Randstad! Ideaa Naar volledige vacature.
Medewerkers Teststraat zuidoost Nederland 2021-04-30
LI-Maastricht, Heb jij een achtergrond in of affiniteit met de zorg? Verdien € 16 per uur en help mee aan de bestrijding van het coronavirus! Klinkt goed toch? Ben jij voor minimaal 24 uur beschikbaar en sta je ervoor open om met regelmaat in het weekend te werken? Dan zoeken wij jou! Voor verschillende locaties in zuidoost Nederland zijn we op zoek naar teststraat medewerkers. Wat bieden wij jou Een salaris van Naar volledige vacature.
Medewerker teststraat 2021-04-29
LI-Venlo, Heb jij een achtergrond in of affiniteit met de zorg? Verdien €16 per uur en help mee aan de bestrijding van het coronavirus! Klinkt goed toch? Ben jij voor minimaal 24 uur beschikbaar en sta je ervoor open om met regelmaat in het weekend te werken? Dan zoeken wij jou! Wat bieden wij jou € 16 per uur Zelf inplannen tussen 08.00 en 20.00 VENLO 24-40 uur per week Wie ben jij Voor commerciële teststr Naar volledige vacature.
Medewerker teststraat 2021-04-29
LI-Venray, Heb jij een achtergrond in of affiniteit met de zorg? Verdien €16 per uur en help mee aan de bestrijding van het coronavirus! Klinkt goed toch? Ben jij voor minimaal 24 uur beschikbaar en sta je ervoor open om met regelmaat in het weekend te werken? Dan zoeken wij jou! Wat bieden wij jou € 16 per uur Plan jezelf in tussen 08.00 en 20.00 uur 24-40 uur per week Reiskosten VENRAY Wie ben jij Voor com Naar volledige vacature.
Commercieel medewerker buitendienst 2021-04-24
LI-Roermond, Bij onze opdrachtgever in Roermond zijn wij op zoek naar een medewerker buitendienst voor 25 uur met kennis van watersport. Je lost technische problemen op in de jachthaven en helpt de gasten graag een handje mee. Wat bieden wij jou Tijdelijk met uitzicht op vast contract Marktconform salaris Ruimte voor initiatieven Buiten werken in een mooie omgeving Informele werksfeer Wie ben jij Heb jij kenni Naar volledige vacature.
Sales Medewerker 2021-04-20
LI-Heerlen, Om je goed voor te bereiden op de (her)opening van de MediaMarkt, gaat Budget Thuis jouw nu al opleiden tot ware verkoper! Budget Thuis is op zoek naar kandidaten die een commerciële instelling hebben en die niet bang zijn om op mensen af te stappen. Deze trainingen zijn uiteraard betaald. Heb jij een goede commerciële instelling? Lees dan snel verder en solliciteer! wat bieden wij jou Startsalari Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-04-16
LI-Heerlen, Je gaat werken bij een onderwijsinstelling in het Zuiden des lands, Heerlen! De functie die je in mag vullen is de rol van management assistente op het bedrijfsbureau. wat bieden wij jou Maximaal €3300,- op basis van 40 uur Tijdelijk tot einde schooljaar (juli 21) Heerlen 22 tot 29 uur per week Onderwijsinstelling wie ben jij Je hebt ervaring als management assistente en in het multitasken van je Naar volledige vacature.
marketing - en communicatiemedewerker 2021-04-14
LI-Heerlen, Wil jij graag op de afdeling marketing & communicatie aan de slag bij een grote internationale pensioenuitvoerder voor 3 maanden reageer dan snel op onderstaande vacature. Wat bieden wij jou Bruto uurloon van € 17,32 Werken bij een grote pensioenuitvoerder 8,33% vakantiegeld Wie ben jij Je houdt van regelen, plannen, organiseren en klantcontact . Je vindt het prettig wanneer communicatieprojecten Naar volledige vacature.
Medewerker Leefbaarheid 2021-04-14
LI-Heerlen, Bedrijfsomschrijving Over de opdrachtgever Wonen Limburg: Wij geloven in de kracht van een dynamisch team, dat zich aanpast aan de omstandigheden. Jouw persoonlijke specialisme verrijkt je collega’s en andersom. Want onze kracht zit in optimaal samenwerken. Met 250 medewerkers en beheer over circa 26.000 woningen en maatschappelijk vastgoed, zijn we de grootste woningcorporatie van Limburg. Dat br Naar volledige vacature.
Medewerker Leefbaarheid 2021-04-14
LI-Heerlen, Zie je het als een uitdaging om het aanspreekpunt te zijn voor de huurders en het leefklimaat in de wijk te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor een grote woningcorporatie in Limburg op korte termijn op zoek naar een ervaren medewerker Leefbaarheid. Het betreft een tijdelijke vacature voor 36 uur per week. Je werkgebied zal regio Heerlen zijn. wat bieden wij jou Conform CAO Woo Naar volledige vacature.
Logistiek Customer Service Medewerker 2021-04-14
LI-Nuth, Voor een terminal van een grote logistiek dienstverlener in Nuth zijn wij op zoek naar een hands-on logistiek customer service medewerker. Als logistiek customer service medewerker ben jij in staat om dagelijks de juiste prioriteiten te stellen. Je beschikt over HBO werk- en denk niveau en hebt een flexibele instelling. Ben jij de persoon die we zoeken? wat bieden wij jou Salaris tussen €2000- €25 Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Limburg :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, medewerker en : overheid