overheid medewerker vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Callcentermedewerker (MBO) - Start People Amsterdam Oost, ZAA


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid medewerker vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Managementondersteuner Directie, Rijkswaterstaat 2021-05-07
NH-Haarlem, Ben jij een ervaren managementondersteuner? En heb jij ervaring met het ondersteunen van een directie bij de overheid? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Een baan bij de Rijksoverheid, bij Rijkswaterstaat Voor 36 uur per week. Tot eind september én optie tot verlenging. Gratis opleidingen via ons platform MijnGroei! Hopelijk snel werken op kantoor in Haarlem. Tussen €2.422,62 en €3.157,60 pe Naar volledige vacature.
Medewerker Klantenservice Schade Nationale Nederlanden 2021-05-05
NH-Amsterdam, Ben jij de medewerker die de klant positief verrast, die met de klant meedenkt en die het vertrouwen van de klant weet te winnen? Dan nodig ik je graag uit om te solliciteren. Aan de slag als Medewerker Klantenservice Schade bij Nationale Nederlanden betekent werken voor een prachtige werkgever. Dat zie je ook terug in de arbeidsvoorwaarden: Wat bieden wij jou Een overeenkomst tot minimaal 2 oktob Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2021-05-05
NH-Amsterdam, Zoek je een uitdaging bij een van de grootste dienstverleners voor pensioenfondsen en verzekeraars in Nederland? Dan is deze afwisselende en brede functie bij het directiesecretariaat bij CACEIS in Amsterdam echt iets voor jou! Jij zal tijdelijk tot half oktober (ivm zwangerschapsverlof) aan de slag gaan via Randstad voor 36-40 uur in de week. Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder! wat Naar volledige vacature.
Medewerker Projectondersteuning, Provincie Noord-Holland Beheer & Uitvoering 2021-05-05
NH-Haarlem, Ben jij een Allrounder in administratie en zijn plannen en organiseren jouw tweede natuur? Binnen de directie Beheer en Uitvoering (B&U) is de Provincie Noord-Holland op zoek naar een ervaren medewerker voor twee infrastructurele projecten en twee kleinere projecten van de sector Bodem en Groen Medewerker Projectondersteuning - 32-36 uur per week wat bieden wij jou Salaris tussen € 2.417 en € 3.12 Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaresse 2021-05-05
NH-Amsterdam, Voor een onderwijsinstelling in hartje Amsterdam zoeken wij een ervaren bestuurssecretaresse. Samen met jouw directe collega ondersteunen jullie de twee leden van het College van Bestuur. Het gaat om een functie waarbij je direct in dienst van de opdrachtgever komt. wat bieden wij jou €2.800 - €3.480 bruto per maand Direct in dienst bij opdrachtgever 32-40 uur Mooie werkervaring op jouw CV! Ruim 5 Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-05-05
NH-Haarlem, Voor het Noord-Hollands Archief zijn wij op zoek naar een ervaren management assistent met een grote interesse voor het archiveren van stukken. Jij zal 24 uur in de week werkzaam zijn in een heel tof kantoor; namelijk de Janskerk in Haarlem! Ben je geinteresseerd? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou €2.810 - €3.176 o.b.v 36-urige werkweek Prachtige werkplek in de Janskerk 24 uur per week (din Naar volledige vacature.
Financieel medewerker 2021-05-04
NH-Opmeer, Lange dienstverbanden, 38 vakantiedagen en een goede sfeer zijn nog maar de eerste pluspunten van deze opdrachtgever! Ben jij dol op cijfertjes en het beheren van de debiteuren? Dan heb jij geluk, want in dat geval is er een plekje gereserveerd voor jou! Als financieel medewerker ga jij straks weer met plezier naar je werk bij deze werkgever. Meer weten? Lees dan snel de onderstaande vacature of b Naar volledige vacature.
Assistent Service Center Manager 2021-05-04
NH-Amsterdam, Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche? Vind jij het leuk om met klanten te schakelen, maar maakt het jou ook niet uit om af en toe bij te springen en een band te verwisselen? Dan is deze baan echt wat voor jou! wat bieden wij jou Amsterdam! De eerste uren maak je via Randstad! Het salaris ligt tussen de €2800 en €3500! De koffie staat altijd klaa Naar volledige vacature.
Commercieel medewerker 2021-05-04
NH-Alkmaar, Voor een bedrijf in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij jij kan bewijzen dat je een echte doorzetter bent? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan! wat bieden wij jou Bij goed functioneren op contact bij de werkgever Werken in een klein en hecht team Uitdagende commerciële functie wie ben jij Voor deze func Naar volledige vacature.
Projectondersteuner, Provincie Noord-Holland 2021-05-04
NH-Haarlem, De Provincie Noord-Holland in Haarlem zoekt een projectondersteuner voor 32 tot 36 uur per week. Speel jij als echte regelneef een rol van betekenis? Dit ontzettend leuke team zit om jouw ondersteuning te springen! Duur van de opdracht: 6 maanden met kans op verlenging. Start: zo snel mogelijk. wat bieden wij jou Salaris tussen de € 2400 en € 3450 bruto p/m Werken voor de Provincie heeft betekenis Naar volledige vacature.
Projectsecretaris, MRA-e by Provincie Noord Holland 2021-05-04
NH-Haarlem, Echt verschil maken, echt duurzaam, bezig met techniek, klantcontact en altijd regelen. Klinkt dat als een droombaan voor jou? Dan kom ik graag met jou in contact! MRA-e houdt zich bezig met een infrastructuur netwerk voor laadpalen voor het elektrisch laden. Zij ontzorgen hiermee vele gemeenten in de provincies Noord Holland, Flevoland en Utrecht. Voor dit groeiende, hard werkende en hechte team Naar volledige vacature.
KLM Personal Lounge Assistent 2021-05-04
NH-Schiphol, Ben jij gastvrij, commercieel ingesteld en word jij enthousiast van het verlenen van excellente service aan de Premium passagiers (high-yield) van Schiphol? Dan is de functie Personal Lounge Assistent bij KLM wellicht iets voor jou! Als Personal Lounge Assistent ben je werkzaam op de Unit Special Services, onderdeel van de afdeling Passenger Services. De grondafhandeling van aankomende, vertrekken Naar volledige vacature.
Basisservicemedewerker 2021-05-04
NH-Hoofddorp, Leuke parttime baan die goed te combineren is met bijvoorbeeld school! wat bieden wij jou Hoofddorp Bibliotheek 4-8 wie ben jij Heb jij nog wat tijd over naast school en heb je zin in een leuke bijbaan in de Bibliotheek? De servicemedewerkers van de Bibliotheek kunnen jouw hulp hard gebruiken. Jij ondersteund hen met het opruimen van teruggekomen boeken en het netjes houden van de kasten. Je ruimt Naar volledige vacature.
Commercieel binnendienstmedewerker 2021-05-03
NH-Diemen, Ben jij goed in ontzorgen, regelen en organiseren? Wil jij helpen bij het realiseren van laadpunten voor elektrische autos in alle gemeenten in Noord-Holland?Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Salaris € 2.735,- en € 3.907,- 24 tot 32 uur, aan jou de keuze! Het is een opdracht tot eind van het jaar! Opleidingsmogelijkheden Goodhabitz via Tempo-Team! Je werkt thuis! Zelfstandige en afwisselen Naar volledige vacature.
Projectmedewerker 2021-05-03
NH-Haarlem, Vind jij het super om jezelf een administratieve duizendpoot te noemen? Ben jij helemaal in je element als je zaken plant en organiseert? Wil je snel aan de slag? Ga dan de maand mei goed beginnen met een leuke baan als Projectmedewerker bij Provincie Noord-Holland voor twee infrastructurele projecten en twee kleinere projecten van de sector Bodem en Groen. Wat bieden wij jou Een loon tussen de € Naar volledige vacature.
Inlevertraject Medewerker 2021-05-03
NH-Amsterdam, Je kent het misschien nog wel van vroeger; het is bijna zomervakantie en je mag eindelijk weer je huurboeken inleveren op school! Onbezorgd legde je de boeken op tafel en je kon niet wachten om van de boeken af te zijn. Van 1 juli tm 23 juli 2021 is het weer zo ver. Nu heb jij echter de mogelijkheid om dit proces van een hele andere kant mee te maken en er ook nog eens geld mee kan verdienen. Wij Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, medewerker en : overheid