overheid medewerker vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
- Consultant Secretarieel (HBO) - Matchpartner werving en sele
- Administratief medewerker (HBO) - Manpower Amsterdam (145), A
- Telefoniste / administratief medewerker (MBO) - Start People
- Managementassistent HR (m/v, minimaal 24 uur per week) tijdel
- Management Assistent - 24 uur - non profit - regio Veenendaal
- Medewerker salarisadministratie m/v (MBO) - Stichting Prokino
- Tandartsassistente 32 uur 091386 (MBO/HBO) - PreSenior, AMSTE
- Senior medewerker Personeelszaken & Arbo - 32 uur - non profi
- Medewerker Administratieve & Facilitaire ondersteuning - 20 u
- Senior medewerker Personeelszaken & Arbo (HBO) - Start People


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid medewerker vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Commercieel medewerker 2021-05-07
UT-Amersfoort, Voor een klant in Amersfoort zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker die het team komt versterken. Verder is het een vereiste dat je op donderdag en vrijdag beschikbaar bent om te werken. Lijkt het jou leuk om commerciële en administratieve vaardigheden te combineren? Dan zoeken wij jou! wat bieden wij jou € 2.000 en € 2.300 bruto per maand Kantoor in Amersfoort 20 uur in de week wie ben Naar volledige vacature.
Medewerker marketing 2021-05-06
UT-Renswoude, Jouw werkuren naar eigen tijd indelen. 24 of 40 uur per week werken? Net zoals het jou uitkomt. Lees dus snel verder! Wat bieden wij jou Passend uurloon tussen de € 12,84 en € 13,35 Opdracht voor een paar weken Fijn vanuit huis werken 24, 32 of 40 uur per week werken Wie ben jij Beschik jij over kennis van Excel en ben jij vaardig met computers? Dan zoeken wij wellicht jou! Je hebt ervaring opgebo Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-05-06
UT-Utrecht, Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn we voor 24 uur in de week, voor de aankomende 4 maanden op zoek naar een secretaresse met ervaring in de zorg! Ben jij proactief, communicatief sterk en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou €2400 - €2900 op basis van 36 uur €2400 - €2900 op basis van 36 uur 24 uur in de week aan de slag voor 4 maanden o.b.v. uitzenden! Je ga Naar volledige vacature.
Crediteurenadministratie medewerker 2021-05-05
UT-Veenendaal, Als medewerker crediteurenadministratie ga jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van financiële administratie. Het is een bedrijf dat constant doorontwikkelt en doorgroeit. Ze bieden mensen dagelijks de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen! Hoe mooi is deze kans dat jij daarbij je steentje kan gaan bijdragen! Daarnaast bieden ze jou goede arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer en een Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-05-04
UT-Utrecht, Voor verschillende onderdelen binnen de Rijksoverheid zijn wij voor langere tijd op zoek naar enthousiaste en gedreven managementondersteuners om verschillende teams en secretariaten te versterken. Deze functies hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden. Je werkt rond de 32-36u maar we krijgen ook wel eens parttime functies binnen dus ook al kan je minder werken, solliciteer zeker! wat bieden w Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2021-05-03
UT-Zeist, Voor onze opdrachtgever in Zeist zijn we op zoek naar een secretaresse die voor 8 weken aan de slag wilt binnen het onderwijs. Ben jij voor 18 uur in de week beschikbaar en heb je ervaring in de rol als secretaresse? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou € 3331 per maand op basis van 40 uur 8 weken Zeist 18 uur wie ben jij Het is belangrijk dat je uitstekend kunt samenwerken en heel helder en e Naar volledige vacature.
Marketingmedewerker 2021-05-03
UT-Nieuwegein, Heb jij een achtergrond in marketing of communicatie en ben jij gespecialiseerd in de digitale wereld? Deel jij onze passie voor haar en beauty? Wil jij bij een toonaangevend bedrijf werken dat wereldwijd opereert met sterke merken, innovaties en technologieën? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Werken bij een internationale organisatie Een goed salaris Werkplezier, ook digitaal! Veel kennis Naar volledige vacature.
Sales medewerker 2021-05-01
UT-Utrecht, Nu denk je misschien; waarom staat er een vacature open als verkoper, terwijl de winkels gesloten zijn? Dat zal ik je vertellen, Budget Thuis zoekt kandidaten die nu al beschikbaar zijn! Ondanks de sluiting wordt je van A tot Z voorbereid op de verkoop functie. Jij krijgt een betaalde training en wordt klaargestoomd voor als de winkels open gaan! Dus ben jij de topper die wij zoeken? Lees dan snel Naar volledige vacature.
Commercieel medewerker binnendienst 2021-04-30
UT-Nieuwegein, Voor een makelaarskantoor zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die voor in ieder geval tot september aan de slag zal gaan ter vervanging van ziekte. Er is kans op verlenging. Ben jij 24 - 32 uur in de week beschikbaar en heb je ervaring in de rol als secretaresse? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou € 2800 - €3500 Nieuwegein 24 - 32 uur Betrokken en dynamisch team wie Naar volledige vacature.
Medewerker data support inkoop 2021-04-30
UT-Renswoude, Wil je graag werken bij AS Watson in Renswoude als medewerker data support inkoop voor de Health & Beauty afdeling, dan snel verder. Voor de juiste kandidaat hebben we een vacature voor 32-40 uur voor minimaal een jaar met kans op verlenging. wat bieden wij jou € 14,46 - € 16,50 bruto per uur Functie voor min. 1 jaar met kans op verlenging 32-40 uur Hoofdkantoor Renswoude, thuiswerk mogelijk Naar volledige vacature.
Service medewerker logistiek 2021-04-30
UT-Utrecht, Ben jij servicegericht, een goede planner en zowel verbaal als schriftelijk sterk, dan is dit de baan voor jou! Leuke collegas met uitzicht op een vast contract waarbij je ook nog eens doorgroeimogelijkheden hebt. Wat bieden wij jou tussen de 2500 en 3000 euro per maand een full time baan van 40 uur een gezellig team een divers takenpakket bij goed functioneren, word je overgenomen Wie ben jij Ji Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-04-29
UT-Utrecht, Voor het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP) zoeken wij een afdelingssecretaresse die bovendien de rol van moderator kan vervullen. Het gaat om een opdracht t/m het einde van het jaar met kans op verlenging! Goed salaris en voor 4 dagen in de week dus genoeg vrije tijd over! Wat bieden wij jou Een goed salaris tussen de € 2422,- en € 3157,-! Een opdracht tot ein Naar volledige vacature.
Medewerker Crediteuren 2021-04-29
UT-Bilthoven, Ben jij een ervaren medewerker crediteurenadministratie? Ben jij de SAP expert? Solliciteer dan nu naar de functie van medewerker crediteuren? Wat bieden wij jou Salaris tussen €2224,82 en €3546.17 o.b.v. 36 uur Een opdracht voor 3 maanden, met optie verlenging! Online opleidingsmogelijkheden via MijnGroei Volledige reiskostenvergoeding als je met OV reist Werken voor Nederland, bij de Rijksoverhe Naar volledige vacature.
Juridisch secretaresse 2021-04-29
UT-Utrecht, Voor onze opdrachtgever KienhuisHoving advocaten en notarissen zijn we per direct op zoek naar een ervaren juridische secretaresse voor 32-40 uur in de week. Je zult 6 maanden via Randstad aan de slag gaan op basis van uitzenden, waarnaar er bij wederzijdse klik de mogelijkheid is om in dienst te gaan bij de opdrachtgever. Ben jij een ervaren juridisch secretaresse? Ben jij discreet en flexibel en Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-04-28
UT-Bunnik, Voor onze opdrachtgever in Bunnik zijn wij op zoek naar een ervaren management assistent voor 36-40 uur in de week. Je zult aan de slag gaan op basis van uitzenden tot september 2021. Ben jij ervaren in agendabeheer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou € 2600 - € 3700 op basis van 40 uur 36 - 40 uur per week over 5 dagen tot september 2021 Bunnik wie ben j Naar volledige vacature.
Medewerker Crediteurenadministratie 2021-04-25
UT-Veenendaal, Als medewerker crediteurenadministratie ga jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van financiële administratie. Het is een bedrijf dat constant doorontwikkelt en doorgroeit. Ze bieden mensen dagelijks de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen! Hoe mooi is deze kans dat jij daarbij je steentje kan gaan bijdragen! Daarnaast bieden ze jou goede arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer en een Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid, medewerker en : overheid