overheid vacaturesVacatures Noord Brabant infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Brabant


De populairste vacatures in Noord Brabant
- Accountmanager (HBO) - Start People Overheid DEN HAAG, Den Ha
- Accountmanager HRM Overheid


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid vacatures in Noord Brabant (Alle regio's)

HR medewerker overheidsorganisatie 2020-11-18
NB-breda, Functiebeschrijving Je bent een echte alleskunner. Een all round HR medewerker met ervaring binnen een overheidsinstelling. Je hebt een ondersteunende rol voor de HR adviseurs op de HR afdeling. Je houd je bezig met (personeels)administratie en biedt ondersteuning aan de HR afdeling. Jij bent het aanspreekpunt bij vragen van medewerkers met betrekking tot HR aangelegenheden. Verder lever je een bi Naar volledige vacature.
HR adviseur overheidsinstelling 2020-11-17
NB-Breda, Functiebeschrijving Als HR adviseur houd je je bezig met de organisatieontwikkeling en het HR beleid. Je gaat voornamelijk strategisch, maar ook tactisch en operationeel te werk. Je bent een stevige gesprekspartner, innovatief en kunt goed samenwerken. Je hebt veel ervaring opgedaan als HR adviseur binnen een overheidsorganisatie. Je zet gericht je HR kennis op een strategische manier in met betre Naar volledige vacature.
Communicatieadviseur overheidsinstelling 2020-10-30
NB-Eindhoven, Functiebeschrijving Als allround communicatieadviseur binnen een overheidsorganisatie, ga jij je bezig houden met diverse projecten op gebied van communicatie. Communicatieplannen en strategieën worden door jou geschreven en gedeeltelijk uitgevoerd. Je bent dus zowel op strategisch als op operationeel niveau bezig binnen de organisatie. Je hebt affiniteit met het schrijven van teksten en social me Naar volledige vacature.
Informatiearchitect met sterke consultancyvaardigheden en overheidservaring 2020-02-03
Meerdere locaties , ICT Professional Event De komende maanden organiseert CIMSOLUTIONS op diverse locaties in Nederland het ICT Professional Event. Tijdens deze avond kun je naast een hapje en een drankje onze sfeer komen proeven. Maak kennis met CIMSOLUTIONS, onze collega’s en beleef de ervaringen van onze ICT specialisten én de projecten waar zij het verschil maken. Data en locaties Donderdag 27 februari – Groninge Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Noord Brabant :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid en : overheid