overheid vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Business Consultant gemeentelijke overheid (HBO/Universitair)
- Gedreven Systeembeheerder Linux bij een semi overheidsinstant
- Accountmanager HRM Overheid
- Penitentiair Verpleegkundige (HBO) - Rijksoverheid, Heerhugow
- Data-analist (HBO) - Rijksoverheid, Bilthoven


Alle functie categorieën:
Overheid alle functies
Overheid advies
Overheid beleid
Overheid management
Overheid medewerker

De overheid vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Traineeship Finance Overheid 2021-03-19
NH-Amsterdam, Ambitieuze starters, opgelet! Momenteel beleven wij met ons allen spannende tijden. Door alle onzekerheden hebben starters het lastig met het vinden van een uitdagende baan met groeimogelijkheden. Wij helpen jou hier graag bij! Heb jij een HBO studie afgerond in de richting Finance en sta je op het punt de eerste of tweede stap in jouw carrière te zetten? Ben jij gedreven, ambitieus en klaar voor Naar volledige vacature.
HR Medewerker overheid 2020-11-19
NH-Amsterdam, Functiebeschrijving Ben je op zoek naar afwisselende opdrachten als? Vind je het leuk om een kijkje in meerdere keukens te nemen waarbij je maatschappelijke van belang bent? Lees snel verder en geef je carrière een boost! Je komt te werken bij een van onze opdrachtgevers in de functie van HR Medewerker. Dit kan bijvoorbeeld een gemeente, waterschap of provincie zijn. Als HR Medewerker ga je je bez Naar volledige vacature.
Communicatiemedewerker overheid 2020-11-18
NH-amsterdam, Functiebeschrijving Heb jij als Communicatiemedewerker een passie voor het maken van aansprekende en heldere communicatie? Heb jij affiniteit met en ervaring binnen de overheid? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar communicatieprofessionals. Als Communicatiemedewerker kom je te werken bij een van onze opdrachtgevers. Dit kan bijvoorbeeld een gemeente, wat Naar volledige vacature.
Informatiearchitect met sterke consultancyvaardigheden en overheidservaring 2020-02-03
Meerdere locaties , ICT Professional Event De komende maanden organiseert CIMSOLUTIONS op diverse locaties in Nederland het ICT Professional Event. Tijdens deze avond kun je naast een hapje en een drankje onze sfeer komen proeven. Maak kennis met CIMSOLUTIONS, onze collega’s en beleef de ervaringen van onze ICT specialisten én de projecten waar zij het verschil maken. Data en locaties Donderdag 27 februari – Groninge Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een overheid baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed overheid en : overheid